Στην Κουζίνα: Τυρόψωμο


27/01/2016
Σήμερα έχω λίγο χρόνο για ξόδεμα στην κουζίνα. Σκέφτηκα λοιπόν να προτείνω κάτι να φτιάξουμε για να... έχουμε να τρώμε! Εύκολο όμως, γιατί όσο να'ναι, Τετάρτη είναι, μέση της βδομάδας, μία κούραση έχουμε αρχίσει ήδη να την αισθανόμαστε! Για σήμερα λοιπόν το μυαλό σκέφτηκε ένα τυρόψωμο, με τυρί φέτα. Είναι απλό, πανεύκολο, γρήγορο να το ετοιμάσεις και ωραιότατο για δεκατιανό, ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή που θέλουμε να "ξεγελάσουμε" την πείνα μας! Οπότε, ας μη το σκεφτόμαστε άλλο... Ξεκινάμε!

Υλικά:
3 φλιτζάνια τσαγιού φέτα τριμμένη (ενδεικτική ποσότητα)
2 φλιτζάνια τσαγιού Φαρίνα
1 φλιτζάνι τσαγιού αραβοσιτέλαιο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Δυόσμος, πιπέρι

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ αναμίξεως και τοποθετούμε το μείγμα σε μία φόρμα, σιλικόνης κατά προτίμηση. Αν δεν χρησιμοποιήσετε φόρμα σιλικόνης, αλλά οποιαδήποτε άλλη απλή φόρμα φούρνου, τοποθετήστε μία λαδόκολλα πριν να ρίξετε το μείγμα, ώστε να μη σας κολλήσει. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για περίπου 1 ώρα.

Καλή μας όρεξη! 

Down Time
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...