Οδηγός ομορφιάς για… τεμπέλες: Πώς να δείχνεις όμορφη το πρωί χωρίς προσπάθεια!

Θέλεις να δείχνεις διαρκώς όμορφη και περιποιημένη στη δουλειά, αλλά έχεις βαρεθεί την ίδια πρωινή ρουτίνα κάθε μέρα.
Με μία σειρά από απλούς και εύκολους τρόπους θα καταφέρεις να είσαι λαμπερή με ελάχιστη προετοιμασία και χωρίς καμία προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας καλός προγραμματισμός, και δύο προϊόντα που θα ενισχύσουν το δέρμα σου και θα το κάνουν να φαίνεται φρέσκο και υγιές διαρκώς.
Κάνε τα μαλλιά σου το προηγούμενο βράδυ. Μην περιμένεις να ξυπνήσεις για να τα ισιώσεις ή να τα κάνεις μπούκλες. Προετοίμασέ τα από το προηγούμενο βράδυ για να κερδίσεις και ύπνο και χρόνο. Άπλωσε ένα σέρουμ ή μία καλή κρέμα που θα τους χαρίσουν λάμψη, ζωντάνια και όγκο.
Ετοίμασε τα ρούχα σου. Μην περιμένεις να πάρεις αποφάσεις την τελευταία στιγμή. Διάλεξε τα από το βράδυ και άπλωσέ τα σε μία καρέκλα. Επιπλέον, βάλε σε μία σειρά τα καλλυντικά που θα χρησιμοποιήσεις. Επέλεξε ελαφρά προϊόντα με γλυκές αποχρώσεις που χαρίζουν πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Βάλε κρέμα ματιών. Ειδικά αν δουλεύεις σκληρά και έχεις περάσει κάποια ηλικία, η κρέμα ματιών πάντα σε συνδυασμό με μία καλή κρέμα ημέρας, θα βοηθήσουν το δέρμα σου να φαίνεται υγιές. Με αυτό τον τρόπο επίσης, θα γλιτώσεις και από την προσπάθεια να κρύψεις τους μαύρους κύκλους.
Το λάδι καρύδας είναι ότι πιο μαγικό κυκλοφορεί. Πρόκειται για ένα προϊόν που εκτός από το γεγονός ότι έχει πολλές χρήσεις -μπορείς να το απλώσεις στα μαλλιά, τα χείλη ακόμα και το σώμα- θα σε βοηθήσει να δείχνεις όμορφη και θα σου χαρίσει λάμψη.
Γενικά φτιάξε ένα πλάνο για την καθημερινότητά σου. Αφιέρωσε κάθε μέρα 10 με 20 λεπτά για να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου. Βάλε σε σειρά τις μικρά, αλλά και τα μεγάλα ζητήματα ώστε να μην χρειάζεται να είσαι διαρκώς σε επιφυλακή, και έτσι να χαλαρώσεις.
Πηγή: iefimerida.gr
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...