Φτιάξτε μόνοι σας σπρέυ για ξεσκόνισμα

Αν νιώθετε ότι συνέχεια κάτι ξεσκονίζετε, δοκιμάστε αυτό το σπρέι που κάνει καταπληκτική δουλειά, όχι μόνο στο να απομακρύνει την σκόνη, αλλά και στο να την κρατάει μακριά από τις επιφάνειες του σπιτιού.

Τι θα χρειαστείτε:

3 κούπες νερό
½ κουταλάκι του γλυκού υγρό σαπούνι
1 κούπα ξύδι
½ κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
10- 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (προαιρετικά)


Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο μπουκάλι για σπρέι, αναμείξτε το νερό, το σαπούνι και το ξύδι. Το ξύδι και το σαπούνι εξαφανίζουν την σκόνη ενώ είναι φιλικά και προς τις ξύλινες επιφάνειες.

Στη συνέχεια, προσθέστε στο μείγμα το ελαιόλαδο και τα αιθέρια έλαια (αν χρησιμοποιείτε). Το νερό και το ελαιόλαδο δεν συνδυάζονται, αλλά το τελευταίο απομακρύνει την σκόνη και δεν την αφήνει να καθίσει πάνω στις επιφάνειες. Τα αιθέρια έλαια θα δώσουν στον σπρέι σας το άρωμα που εσείς θέλετε.

Βάλτε στο μπουκάλι το καπάκι του, ανακινείστε το καλά και ψεκάστε στην επιφάνεια που θέλετε. Σκουπίστε με ένα μαλακό πανί και δείτε την σκόνη να εξαφανίζεται. Μην ξεχάσετε, πριν την χρήση, να ανακινήσετε καλά.

πηγή
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...