Δείτε σε 3D βίντεο πως θα είναι το εντυπωσιακό γήπεδο της Τσέλσι

25/01/2016

Αυτό θα είναι το νέο εντυπωσιακό γήπεδο στο «Στάμφορντ Μπριτζ»


Το νέο στάδιο της Τσέλσι, που θα κοστίσει περίπου 500 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να δει κάποιος με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συνομιλιών για το Στάμφορντ Μπριτζ σε ένα γήπεδο 60.000 θέσεων και ανέθεσε στους Ελβετούς αρχιτέκτονες Herzog Jacques και Pierre de Meuron να το αναλάβουν.
Το στάδιο με τη νέα εμφάνιση θα διαθέτει τρία επίπεδα με εξέδρες γύρω από τις τέσσερις πλευρές του. Ο Neil Vano, έχει δημιουργήσει ένα ανεπίσημο 3D βίντεο για να δώσει στους οπαδούς των «μπλε» μια πρώτη γεύση από το τι επιφυλάσσει το μέλλον.
Προσφέροντας μια πανοραμική θέα του κτιρίου, το βίντεο του Vano προσφέρει μια εικόνα από το γήπεδο, τον εσωτερικό χώρο και τα καθίσματα. Το σύνολο του σχεδιασμού είναι «τυλιγμένο» με μπετόν και τούβλα που κάποιοι λένε ότι φέρνει στο μυαλό τη Φωλιά του Πουλιού, το στάδιο στο Πεκίνο.
Η διαδικασία του σχεδιασμού του σταδίου, που φαίνεται ότι θα διαρκέσει και μετά το τέλος της σεζόν, αναμένεται να είναι μόνο ένα από μια σειρά από βήματα προς την κατεύθυνση της πλήρους συμφωνίας ώστε η κατασκευή του γηπέδου να προχωρήσει.
Θα περιλαμβάνει επίσης ένα νέο κατάστημα για την ομάδα, μουσείο και ξεχωριστό εστιατόριο ή καφέ.
Οι οικοδομικές εργασίες για την κατασκευή του εντυπωσιακού σταδίου αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τρία χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί και η Τσέλσι γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Στάδιο Γουέμπλεϊ ώστε να το χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για τα παιχνίδια της. Αν όλα πάνε καλά θα κάνει την πρεμιέρα της σε αυτό το γήπεδο το 2020-2021.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από το 3D βίντεο:

Chelsea4

Chelsea5

Chelsea6

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...