10 ψυχαγωγικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με την Google και δεν τα γνώριζες [εικόνες]

Μπορεί το Google να είναι η πλέον αγαπημένη μηχανή αναζήτησης, μπορεί να είναι το... δεξί χέρι για πολλούς από σας, όμως ίσως δεν γνωρίζετε όλα τα «μυστικά» της. Βλέπεται το Google πέρα από χρήσιμο μπορεί να γίνει και διασκεδαστικό!
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 10 πράγματα για την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης τα οποία, ίσως δεν γνωρίζατε. Καλή διασκέδαση.

Κι όμως... γυρίζει

Παλιό αλλά καλό. Πληκτρολογήστε do a barrel roll ή z or r twice και δείτε την σελίδα να … στριφογυρίζει.

Ο πύργος της Πίζας

Γράψτε τη λέξη askew και δείτε την σελίδα να… γέρνει. Θα μοιάζει σαν να κοιτάζεται τον υπολογιστή έχοντας… γύρει στην καρέκλα

May the force be with you

Είστε fun του Star Wars; Τότε πληκτρολογείστε a long time ago in a galaxy far, far away στην μηχανή αναζήτησης και απολαύστε!


Παίζουν τα... μάτια μας;

Θέλετε να κάνετε το Google να μοιάζει σαν να… πεταρίζει τα βλέφαρα του; Πληκτρολογήστε και δείτε τι συμβαίνει.

Ώρα για παιχνίδι

Βαριέστε στο γραφείο; Διασκεδάστε χωρίς να σας πάρουν… χαμπάρι. Πληκτρολογήστε zerg rush και κυνηγήστε τους κύκλους

Επιστροφή στο Παρελθόν

Πηγαίνετε πίσω στο χρόνο πληκτρολογώντας google in 1998. Η σελίδα θα πάρει την μορφή που είχε πριν από 18 χρόνια ικανοποιώντας την περιέργεια σας

Παλιό αγαπημένο
Πηγαίνετε στις εικόνες και πληκτρολογείστε atari breakout. Θα δείτε τις εικόνες να ενώνονται και να γίνονται ένα παλιό, αγαπημένο παιχνίδι.

Τι κρύβει το ερωτηματικό;

Πηγαίνετε στην μηχανή αναζήτησης, πληκτρολογείστε super mario bros και στην συνέχεια κάντε κλικ πάνω στο ερωτηματικό που εμφανίζεται δίπλα στο παιχνίδι…

Κορώνα ή γράμματα

Εάν θέλετε να παίξετε κάτι κορώνα ή γράμματα και δεν έχετε κέρμα πηγαίνετε στο google. Γράψτε flip a coin στην μηχανή αναζήτησης και το πρόβλημα λύθηκε.

Παίξτε το στα.. ζάρια

Εκτός από κέρμα, στο google μπορείτε να βρείτε και ζάρι! Γράψτε roll a die και χρησιμοποιείστε το ζάρι που σας παρέχει η πολύτιμη μηχανή αναζήτησης.
πηγή: the guardian via koolnews.gr (Της Ευγενίας Κουντούρη)
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...