Το καλό νέο της ημέρας: Το Ηράκλειο γεμίζει με Άγιους Βασίληδες για να βοηθήσεις τα παιδικά χωριά SOS

19/12/2015
Για πρώτη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποιείται το 1st Santa Run Heraklion. Μια διοργάνωση του παιδικού χωριού SOS Κρήτης, του Love Radio Kρήτης 102,8 και της δράσης Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα Νο4. Στόχος της δράσης, η στήριξη του παιδικού χωριού SOS Κρήτης.
Καθημερινά, στο περίπτερο του παιδικού χωριού SOS Κρήτης, έξω από την Βασιλική του Αγίου Μάρκου, οι Ηρακλειώτες δηλώνουν συμμετοχή, δίνοντας 5€ και παίρνοντας τον σάκο συμμετοχής τους, ο οποίος περιλαμβάνει την στολή τους. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν υπέρ της ανέγερσης του κτηρίου του παιδικού χωριού SOS Κρήτης.
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 11π.μ., όλοι οι εθελοντές ξεκινούν από την πλατεία Ελευθερίας περνώντας από κεντρικά σημεία, μεταδίδοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και της αλληλεγγύης σε όλο το Ηράκλειο. 
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή, να γεμίσουμε σκουφιά το Ηράκλειο…
Τρέχουμε για καλό σκοπό, τρέχουμε και «χτίζουμε» το παιδικό χωριό SOS Κρήτης.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...