Στην κουζίνα: Πανεύκολη σπιτική Μερέντα


Τι πιο αγαπημένο θυμάστε ως παιδιά από την μερέντα; Σκέτη, απλωμένη σε φρυγανιά, σε ψωμί, σε κρουασάν μέσα, όπως και αν την απολαύσαμε, αποτελεί σίγουρα μία από τις αγαπημένες παιδικές γευστικές αναμνήσεις μας !

Επειδή, λοιπόν, αυτό το εύκολο γλυκό είναι ακόμα και σήμερα μία από τις κορυφαίες σε προτιμήσεις επιλογές των μικρών μας φίλων, αποφασίσαμε σήμερα να μοιραστούμε μία πανεύκολη συνταγή μαζί σας.

Καλή σας όρεξη μικροί μου φίλοι... και μεγάλοι!!!

Υλικά
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 βούτυρο βιτάμ soft (να μην είναι παγωμένο)
5-6 κουταλιές της σούπας κακάο

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε ώσπου το μείγμα να γίνει μία λεία κρέμα. 

Εναλλακτικά

  • Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και ξηρούς καρπούς (π.χ. φουντούκια)
  • Με την ίδια κρέμα, μπορούμε να φτιάξουμε το γλυκό ψυγείου Μωσαϊκό, προσθέτοντας χοντροκομμένα κομμάτια Πτι Μπερ.
Down Time
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...

Share on Google Plus

About Down Time

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...