Στην κουζίνα: Σούπα με Noodles για αρχάριους

Ας αλλάξουμε συνήθειες για λίγο και ας βάλουμε καινούργιες γεύσεις στο τραπέζι μας!!! 

ΥΛΙΚΑ:
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
5 γρ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
720 ml ζωμό κρέατος
720 ml ζωμό κότας
15 ml. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. σάλτσα ψαριού
1/2 κ.γ. chili sauce
450 γρ. noodles αυγού


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα. Αφήνουμε το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο, το ginger, τα κρεμμυδάκια, την chilli sauce. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε τους ζωμούς και αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και τη σάλτσα ψαριού και ανακατεύουμε, βράζουμε για 15 περίπου λεπτά.

Προσθέτουμε τα noodles και συνεχίσουμε να βράζουμε τα υλικά για 2-3 λεπτά ακόμη.


Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...