Άντρες: Mη σας πάρουν ...μυρωδιά!


Πάρτε τα μέτρα σας, γιατί με τη ζέστη και την αυξημένη εφίδρωση η κακοσμία μπορεί να καταστρέψει τη γοητεία σας...
Η εφίδρωση είναι μια φυσιολογική λειτουργία του σώματος, απαραίτητη για την εξισορρόπηση της θερμοκρασίας του και την αποβολή τοξινών. Ο ιδρώτας που παράγει το σώμα είναι άοσμος. Η κακοσμία οφείλεται στα βακτήρια που αναπτύσσονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ιδιαίτερα σε περιοχές με τριχοφυΐα, όπως είναι οι μασχάλες. Έτσι, το αποσμητικό τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η εφίδρωση αυξάνεται κατακόρυφα, πρέπει να γίνει ένας από τους καλύτερους φίλους σας... 

Διαλέξτε το σωστό αποσμητικό 
• Αν έχετε έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της μασχάλης, επιλέξτε ένα αποσμητικό σε σπρέι. 
• Αν έχετε αραιές τρίχες, επιλέξτε roll-on. 
• Τα αποσμητικά σπρέι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σώμα και να αντικαταστήσουν το άρωμά σας, ειδικά το καλοκαίρι. 
• Δείξτε προσοχή στην ένδειξη που αναγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος: Τα deodorant δεν εμποδίζουν την έκκριση του ιδρώτα, αλλά αποτρέπουν την κακοσμία, σε αντίθεση με τα anti-transpirant (περιέχουν άλατα αλουμινίου) που δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ πάνω στους ιδρωτοποιούς αδένες και μειώνουν την ποσότητα του ιδρώτα. 

Αυτό το ξέρατε;

Ο ανδρικός ιδρώτας είναι διαφορετικός από το γυναικείο, λόγω της τεστο­στερόνης. Γι’ αυτόν το λόγο, τα ανδρικά αποσμητικά διαφέρουν από τα γυ­ναικεία στη σύν­θεσή τους! 

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...