Άντρες: Mη σας πάρουν ...μυρωδιά!


Πάρτε τα μέτρα σας, γιατί με τη ζέστη και την αυξημένη εφίδρωση η κακοσμία μπορεί να καταστρέψει τη γοητεία σας...
Η εφίδρωση είναι μια φυσιολογική λειτουργία του σώματος, απαραίτητη για την εξισορρόπηση της θερμοκρασίας του και την αποβολή τοξινών. Ο ιδρώτας που παράγει το σώμα είναι άοσμος. Η κακοσμία οφείλεται στα βακτήρια που αναπτύσσονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ιδιαίτερα σε περιοχές με τριχοφυΐα, όπως είναι οι μασχάλες. Έτσι, το αποσμητικό τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η εφίδρωση αυξάνεται κατακόρυφα, πρέπει να γίνει ένας από τους καλύτερους φίλους σας... 

Διαλέξτε το σωστό αποσμητικό 
• Αν έχετε έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της μασχάλης, επιλέξτε ένα αποσμητικό σε σπρέι. 
• Αν έχετε αραιές τρίχες, επιλέξτε roll-on. 
• Τα αποσμητικά σπρέι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σώμα και να αντικαταστήσουν το άρωμά σας, ειδικά το καλοκαίρι. 
• Δείξτε προσοχή στην ένδειξη που αναγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος: Τα deodorant δεν εμποδίζουν την έκκριση του ιδρώτα, αλλά αποτρέπουν την κακοσμία, σε αντίθεση με τα anti-transpirant (περιέχουν άλατα αλουμινίου) που δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ πάνω στους ιδρωτοποιούς αδένες και μειώνουν την ποσότητα του ιδρώτα. 

Αυτό το ξέρατε;

Ο ανδρικός ιδρώτας είναι διαφορετικός από το γυναικείο, λόγω της τεστο­στερόνης. Γι’ αυτόν το λόγο, τα ανδρικά αποσμητικά διαφέρουν από τα γυ­ναικεία στη σύν­θεσή τους! 

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

About Down Time

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...