Αγώνας ζωής για την 14χρονη Νίκη

Ζητά την ευαισθητοποίηση των Κρητικών - Παρέμβαση και από την ΥΠΕ Κρήτης


Αγώνα για τη ζωή της δίνει μόλις στα 14 της χρόνια η Νικη που πάσχει απο μια σπάνια ασθένεια και θα χρειαστεί , όπως έγραψε το Cretalive, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. 
Η υπόθεση της 14χρονης έχει ευαισθητοποιήσει του φορείς της πόλης που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστουν οι δυσκολίες και η νεαρή να μεταφερθεί το συντομότερο στην Αμερική και να υποβληθεί στην επέμβαση. Για την υπόθεση της 14χρονης έχει ενημερωθεί και η 7η ΥΠΕ Κρήτης που έχει παρέμβει προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για τη μεταφορά της. 
Επειδή το κόστος της επέμβασης είναι ιδιαίτερα υψηλό, περίπου 150.000 ευρώ και η οικογένεια της δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα στην στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα έχει ανοίξει ειδικός λογαριασμός για εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν.
Η Νίκη πρόκειται να ταξιδέψει στην Αμερική την ερχόμενη εβδομάδα  προκειμένου να χειρουργηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες.
πηγή

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...