Γεμίστε αισιοδοξία την ημέρα σας με ένα λιβάδι αστερίες του βυθού (pics)

Ο φωτογράφος και βιολόγος Alexander Semenov έκανε πάλι το θαύμα του! Μετά τις εκπληκτικές μέδουσες του ωκεανού σειρά έχουν οι γνωστοί αστερίες, μόνο που με την πρώτη ματιά οι εικόνες παραπέμπουν σε πολύχρωμα λιβάδια της φύσης. Ανθισμένα χαλιά σε διάφορες αποχρώσεις παραπλανούν το μάτι και ουδεμία σχέση έχουν εκ πρώτης όψεως με αστερίες. Κι όμως, η απαθανάτισή τους από πολύ κοντά με την τεχνική της μακρο-φωτογραφίας κρύβει μια μεγάλη έκπληξη.


Η επιφάνειά τους αποτελείται από μικροσκοπικά στελέχη που μοιάζουν με ανεμώνες, εκπλήσσοντας τους θεατές με την ικανότητα της φύσης να δημιουργεί τέτοιου είδους ομορφιά. Όσο για το φωτογράφο; Αυτός είναι πλήρως εξοικειωμένος με τα «κοσμήματα» της θάλασσας και δεν βλέπει την ώρα να παρουσιάζει της εκπλήξεις του βυθού στους πιστούς θαυμαστές του.
πηγή

Πατήστε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...