ΝΕΟ!!! Το Office διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για τους χρήστες iPhone και iPad και Android!

Ναι, είναι αλήθεια! Τώρα μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε το Word, το Excel και το PowerPoint ελεύθερα!

Το Microsoft Office, είναι τώρα ελεύθερο για τις κινητές συσκευές, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη. Οι χρήστες του Office θα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν έγγραφα του Word, Excel και PowerPoint στο iPhone, στο iPad και στις Android συσκευές τους, χωρίς κανένα κόστος, κάνοντας πλήρη χρήση των εφαρμογών που απαιτούσαν στο παρελθόν μια συνδρομή στο Office 365, η οποία ξεκινούαε από $ 70 ανά μήνα.

Πρόκειται για μία τεράστια κίνηση για το γίγαντα του λογισμικού, ο οποίος χρέωνε συνεχώς  για το Office ακόμα και όταν οι δωρεάν εφαρμογές γραφείου είχαν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. 

Το πακέτο αυτó των εφαρμογών γραφείου συνεισφέρει στο ένα τρίτο των εσόδων της εταιρείας, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times για αυτό και η κίνηση μοιάζει με ρίσκο! Ωστόσο η εταιρεία θα συνεχίσει να χρεώνει  για την πρόσβαση στο Office τους επιτραπέζιους υπολογιστές και τους φορητούς. Επίσης κάποιες δυνατότητες για τις εφαρμογές στα κινητά, θα είναι διαθέσιμες μόνο στους premium users. Τελος, οι χρήστες Enterprise θα συνεχίσουν να χρεώνονται κανονικά.

Η δωρέαν έκδοση του Office για το iPhone και iPad είναι διαθέσιμη σήμερα εδώ (https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-office-mobile/id541164041?mt=8).
Η έκδοση του Android είναι διαθέσιμη ως προεπισκόπηση. Η πλήρης έκδοση θα βγει το 2015.

άρθρο: Down Time

πληροφορίες nytimes.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...