ΝΕΟ!!! Το Office διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για τους χρήστες iPhone και iPad και Android!

Ναι, είναι αλήθεια! Τώρα μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε το Word, το Excel και το PowerPoint ελεύθερα!

Το Microsoft Office, είναι τώρα ελεύθερο για τις κινητές συσκευές, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη. Οι χρήστες του Office θα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν έγγραφα του Word, Excel και PowerPoint στο iPhone, στο iPad και στις Android συσκευές τους, χωρίς κανένα κόστος, κάνοντας πλήρη χρήση των εφαρμογών που απαιτούσαν στο παρελθόν μια συνδρομή στο Office 365, η οποία ξεκινούαε από $ 70 ανά μήνα.

Πρόκειται για μία τεράστια κίνηση για το γίγαντα του λογισμικού, ο οποίος χρέωνε συνεχώς  για το Office ακόμα και όταν οι δωρεάν εφαρμογές γραφείου είχαν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. 

Το πακέτο αυτó των εφαρμογών γραφείου συνεισφέρει στο ένα τρίτο των εσόδων της εταιρείας, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times για αυτό και η κίνηση μοιάζει με ρίσκο! Ωστόσο η εταιρεία θα συνεχίσει να χρεώνει  για την πρόσβαση στο Office τους επιτραπέζιους υπολογιστές και τους φορητούς. Επίσης κάποιες δυνατότητες για τις εφαρμογές στα κινητά, θα είναι διαθέσιμες μόνο στους premium users. Τελος, οι χρήστες Enterprise θα συνεχίσουν να χρεώνονται κανονικά.

Η δωρέαν έκδοση του Office για το iPhone και iPad είναι διαθέσιμη σήμερα εδώ (https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-office-mobile/id541164041?mt=8).
Η έκδοση του Android είναι διαθέσιμη ως προεπισκόπηση. Η πλήρης έκδοση θα βγει το 2015.

άρθρο: Down Time

πληροφορίες nytimes.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...