Γυρίζει την πλάτη στην Google η Firefox επιλέγοντας... Yahoo.

Η Yahoo σφράγισε την «πιο σημαντική συνεργασία των τελευταίων ετών», καθώς επελέγη από την Firefox για να αντικαταστήσει την Google ως προεπιλεγμένη(default) μηχανή αναζήτησης στις ΗΠΑ στο δημοφιλές λογισμικό πλοήγησης στο Διαδίκτυο, Firefox.
Yahoο και Mozilla συνήψαν πενταετή συμφωνία που εντάσσεται στην προσπάθεια της πρώτης να γίνει πιο ανταγωνιστική στην αγορά μηχανών αναζήτησης. Η συνεργασία της Mozilla με την Google είχε γίνει «άβολη» καθώς η Google επενδύει στον ανταγωνιστή του Firefox, Google Chrome, ενώ η Mozilla άρχισε να αναπτύσσει το δικό της λειτουργικό σύστημα για smartphones που προφανώς θα «αναμετρηθεί» με το Android της Google. Σημειώνεται και η Apple έχει απομακρυνθεί από τις υπηρεσίες της Google στα iPhones καθώς την έχει υποκαταστήσει με το Bing της Microsoft στην αναζήτηση στο Διαδίκτυο και το δικό της Apple Maps στους χάρτες.

πηγή

Πατήστε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε... 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...