Γυρίζει την πλάτη στην Google η Firefox επιλέγοντας... Yahoo.

Η Yahoo σφράγισε την «πιο σημαντική συνεργασία των τελευταίων ετών», καθώς επελέγη από την Firefox για να αντικαταστήσει την Google ως προεπιλεγμένη(default) μηχανή αναζήτησης στις ΗΠΑ στο δημοφιλές λογισμικό πλοήγησης στο Διαδίκτυο, Firefox.
Yahoο και Mozilla συνήψαν πενταετή συμφωνία που εντάσσεται στην προσπάθεια της πρώτης να γίνει πιο ανταγωνιστική στην αγορά μηχανών αναζήτησης. Η συνεργασία της Mozilla με την Google είχε γίνει «άβολη» καθώς η Google επενδύει στον ανταγωνιστή του Firefox, Google Chrome, ενώ η Mozilla άρχισε να αναπτύσσει το δικό της λειτουργικό σύστημα για smartphones που προφανώς θα «αναμετρηθεί» με το Android της Google. Σημειώνεται και η Apple έχει απομακρυνθεί από τις υπηρεσίες της Google στα iPhones καθώς την έχει υποκαταστήσει με το Bing της Microsoft στην αναζήτηση στο Διαδίκτυο και το δικό της Apple Maps στους χάρτες.

πηγή

Πατήστε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε... 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...