Δείτε πως παραμορφώνουν το πρόσωπο το άγχος και οι καταχρήσεις!Πολλοί από εμάς δεν έχουμε τον έλεγχο πάνω στο τι μας προκαλεί άγχος, αλλά ξέρουμε ότι αν βρεθεί τρόπος που θα μας ανακουφίσει από το στρες, θα είναι συχνά νούμερο ένα στη λίστα των προτεραιοτήτων μας.

Πολλές φορές, αυτή η ανακούφιση έρχεται με τη μορφή των πιο ανθυγιεινών συνηθειών. Ένα πακέτο τσιγάρα μετά τη δουλειά, ή λίγα ποτηράκια ουίσκι συχνά βοηθούν στη χαλάρωση.


Η δημοσιογράφος Anna Magee από κοινού με την πρώην εγκληματολόγο του FBI δημιούργησαν μια σειρά με φωτογραφίες για το πριν και το μετά ενός προσώπου, με το «μετά» να απεικονίζονται τα σημάδια του άγχους και των καταχρήσεων. 


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...