Να δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται ζητάει ο Υπουργός Παιδείας από εκπαιδευτικούς


Το ακούσαμε και αυτό!!! 

Την πρόθεση του να ζητήσει από εκπαιδευτικούς να δουλέψουν εθελοντικά, εξέφρασε ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, όταν ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών περιμένει στην ουρά!



Ο υπουργός παιδείας, προκειμένου να πείσει,  υποσχέθηκε σημαντικό δέλεαρ!
Μόρια!!! Οι εθελοντές της εκπαίδευσης θα αποκτήσουν μόρια σε ένα μελλοντικό διορισμό... Μόρια γιατί ΘΑ τους διορίσουν!
Όταν... 
Θα... 
Όταν διοριστούν, θα ανέβουν στον πίνακα κατάταξης...

Δεν πιστεύω να έχουμε φτάσει στα επίπεδα της εργασιακής και ηθικής εκμετάλλευσης;

Μα τι λέω... Δεν υπάρχουν λεφτά. Για αυτό γίνονται όλα αυτά! 

Για την ακρίβεια λοιπόν, σύμφωνα με "Τα Νέα", ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μελετά την εθελούσια συνεισφορά από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν εργάζονται ήδη ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, με αντάλλαγμα μια μοριοδότηση, που θα τους βοηθήσει να ανέβουν θέσεις στους πίνακες κατάταξης όταν γίνουν προσλήψεις.

Η λύση αυτή εξετάζεται από το υπουργείο, καθώς τα κενά στα σχολεία φαίνεται αδύνατο να καλυφθούν παρά το πάγωμα αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών μέχρι το τέλος του σχολικού έτους και την ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε διάφορους τομείς.

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξετάζεται η ύστατη λύση: Να απευθυνθεί ο υπουργός στον ανώνυμο εκπαιδευτικό, ζητώντας του να εργαστεί εθελοντικά για να βοηθήσει τους μαθητές και τις εκατοντάδες οικογένειες που διαμαρτύρονται επειδή δεν έχουν δασκάλους και καθηγητές.

Και που είσαι Χαβιέ, χρειαζόμαστε νέα διαφήμιση! 
"Μόρια για τον πόνο του άλλου"
Down Time
  πληροφορίες 
Τα Νεα και nooz.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...