Να δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται ζητάει ο Υπουργός Παιδείας από εκπαιδευτικούς


Το ακούσαμε και αυτό!!! 

Την πρόθεση του να ζητήσει από εκπαιδευτικούς να δουλέψουν εθελοντικά, εξέφρασε ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, όταν ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών περιμένει στην ουρά!Ο υπουργός παιδείας, προκειμένου να πείσει,  υποσχέθηκε σημαντικό δέλεαρ!
Μόρια!!! Οι εθελοντές της εκπαίδευσης θα αποκτήσουν μόρια σε ένα μελλοντικό διορισμό... Μόρια γιατί ΘΑ τους διορίσουν!
Όταν... 
Θα... 
Όταν διοριστούν, θα ανέβουν στον πίνακα κατάταξης...

Δεν πιστεύω να έχουμε φτάσει στα επίπεδα της εργασιακής και ηθικής εκμετάλλευσης;

Μα τι λέω... Δεν υπάρχουν λεφτά. Για αυτό γίνονται όλα αυτά! 

Για την ακρίβεια λοιπόν, σύμφωνα με "Τα Νέα", ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μελετά την εθελούσια συνεισφορά από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν εργάζονται ήδη ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, με αντάλλαγμα μια μοριοδότηση, που θα τους βοηθήσει να ανέβουν θέσεις στους πίνακες κατάταξης όταν γίνουν προσλήψεις.

Η λύση αυτή εξετάζεται από το υπουργείο, καθώς τα κενά στα σχολεία φαίνεται αδύνατο να καλυφθούν παρά το πάγωμα αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών μέχρι το τέλος του σχολικού έτους και την ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε διάφορους τομείς.

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξετάζεται η ύστατη λύση: Να απευθυνθεί ο υπουργός στον ανώνυμο εκπαιδευτικό, ζητώντας του να εργαστεί εθελοντικά για να βοηθήσει τους μαθητές και τις εκατοντάδες οικογένειες που διαμαρτύρονται επειδή δεν έχουν δασκάλους και καθηγητές.

Και που είσαι Χαβιέ, χρειαζόμαστε νέα διαφήμιση! 
"Μόρια για τον πόνο του άλλου"
Down Time
  πληροφορίες 
Τα Νεα και nooz.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...