Ηράκλειο: Μάθημα ανθρωπιάς από παιδιά δημοτικού!

Μάθημα ανθρωπιάς «παρέδωσαν» τα παιδιά του 47ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, τα οποία κατάφεραν να συγκεντρώσουν δεκάδες κούτες και σακούλες γεμάτες με καπάκια για τον μικρό Γιάννη από την Εύβοια, που έχει ανάγκη ενός αναπηρικού καροτσιού. 
Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του σχολείου ξεκίνησε η συλλογή καπακιών και μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα οι μαθητές και οι οικογένειές τους συγκέντρωσαν 450 κιλά με καπάκια, κάνοντας βίωμά τους την αναγκαιότητα της αλληλεγγύης και την ανάγκη για ανθρωπιά.
Μεγάλη βοήθεια προσέφερε μαθητής της Γ΄ τάξης που η οικογένειά του διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα και είχε την δυνατότητα να συγκεντρώσει αρκετά καπάκια.
Προχθές η Διευθύντρια, εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου παρέδωσαν στην εκπρόσωπο της «Give» κ.Φραγκάκη 28.000 καπάκια για να μεταφερθούν σε κέντρο ανακύκλωσης των Αθηνών προκειμένου το αντίτιμο τους να δοθεί στην οικογένεια του μικρού Γιάννη.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...