Ηράκλειο: Μάθημα ανθρωπιάς από παιδιά δημοτικού!

Μάθημα ανθρωπιάς «παρέδωσαν» τα παιδιά του 47ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, τα οποία κατάφεραν να συγκεντρώσουν δεκάδες κούτες και σακούλες γεμάτες με καπάκια για τον μικρό Γιάννη από την Εύβοια, που έχει ανάγκη ενός αναπηρικού καροτσιού. 
Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του σχολείου ξεκίνησε η συλλογή καπακιών και μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα οι μαθητές και οι οικογένειές τους συγκέντρωσαν 450 κιλά με καπάκια, κάνοντας βίωμά τους την αναγκαιότητα της αλληλεγγύης και την ανάγκη για ανθρωπιά.
Μεγάλη βοήθεια προσέφερε μαθητής της Γ΄ τάξης που η οικογένειά του διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα και είχε την δυνατότητα να συγκεντρώσει αρκετά καπάκια.
Προχθές η Διευθύντρια, εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου παρέδωσαν στην εκπρόσωπο της «Give» κ.Φραγκάκη 28.000 καπάκια για να μεταφερθούν σε κέντρο ανακύκλωσης των Αθηνών προκειμένου το αντίτιμο τους να δοθεί στην οικογένεια του μικρού Γιάννη.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...