Ζωγράφισέ το!!! Ενα πρωτότυπο εστιατόριο στην Πολωνία!


Το εστιατόριο ονομάζεται Pracownia και είναι το 10ο μιας σειράς παρόμοιων χώρων που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Karina Wiciak του γραφείου Wamhouse.
Το εστιατόριο, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, είναι γεμάτο... πινελιές! Κυριολεκτικά όμως!
/
Το θέμα του είναι η ζωγραφική και έτσι έχει διαμορφωθεί ο χώρος, από τα έπιπλα μέχρι τους τοίχους. 


/
Το βασικό χρώμα του πολύ ποπ αυτού χώρου είναι το λευκό και πάνω σε αυτό υπάρχουν παντού διάσπαρτες πιτσίλες από χρώμα όπως ακριβώς στο στούντιο ενός ζωγράφου.

/
Τεράστιοι στύλοι-πινέλα, φωτιστικά-καβαλέτα, σκαμπό-κουβάδες συνθέτουν αυτό το δημιουργικό σκηνικό.

/
Μεγάλα τραπεζάκια σε σχήμα καβαλέτου περιβάλλονται από σκαμπό σε σχήμα κουβά για ένα πολύ χρωματιστό κρασί!
Γιγάντιοι κουβάδες-πολυθρόνες γύρω από ένα γυάλινο καβαλέτο είναι μια πολύ καλή αρχή για έναν ζωγραφιστό καφέ!


Αυτό είναι ένα τυπικό τραπέζι φαγητού μέσα στο εστιατόριο. Ο κουβάς στηρίζει το καβαλέτο και μέσα από αυτό ξεπετιούνται τα πινέλα-φώτα!Και φυσικά ούτε οι τουαλέτες ξεφεύγουν από το μοτίβο! Οι λεκάνες έχουν σχήμα κουβά και ο νιπτήρας "πατάει" πάνω σε δύο πινέλα!Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...