Ηράκλειο: ΔΩΡΕΑΝ παιδιατρικές και οδοντιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                              Ηράκλειο 06-11-2014
Παιδιατρική και Οδοντιατρική μονάδα θα προσφέρει υπηρεσίες στο Ηράκλειο για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Συνεχίζεται από το Δήμο Ηρακλείου η υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας για παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Στο πλαίσιο αυτό μετά από ενέργειες της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και τους «Γιατρούς του Κόσμου», το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9 Νοεμβρίου, η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα θα βρίσκεται  στο Εργατικό Κέντρο, στην οδό Δημοκρατίας 10, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 παρέχοντας δωρεάν τις παρακάτω υπηρεσίες:

-          Παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση.
-          Φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων.
-          Προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας.
-          Εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά.
H Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα που δημιούργησαν οι «Γιατροί του Κόσμου», με την υποστήριξη της Vodafone, προσφέρει από το 2003 τις επιστημονικές της υπηρεσίες σε όσους την έχουν ανάγκη. Έως σήμερα, περισσότερα από 57.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...