Ηράκλειο: ΔΩΡΕΑΝ παιδιατρικές και οδοντιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                              Ηράκλειο 06-11-2014
Παιδιατρική και Οδοντιατρική μονάδα θα προσφέρει υπηρεσίες στο Ηράκλειο για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Συνεχίζεται από το Δήμο Ηρακλείου η υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας για παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Στο πλαίσιο αυτό μετά από ενέργειες της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και τους «Γιατρούς του Κόσμου», το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9 Νοεμβρίου, η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα θα βρίσκεται  στο Εργατικό Κέντρο, στην οδό Δημοκρατίας 10, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 παρέχοντας δωρεάν τις παρακάτω υπηρεσίες:

-          Παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση.
-          Φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων.
-          Προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας.
-          Εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά.
H Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα που δημιούργησαν οι «Γιατροί του Κόσμου», με την υποστήριξη της Vodafone, προσφέρει από το 2003 τις επιστημονικές της υπηρεσίες σε όσους την έχουν ανάγκη. Έως σήμερα, περισσότερα από 57.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...