Έρευνα: Ποιο μήνα γεννήθηκες; Δες ποιο επάγγελμα θα κάνεις!


Μέχρι τώρα ήταν γνωστό πως ο μήνας που γεννιέται ένας άνθρωπος καθορίζει το ζώδιό του, με ό,τι αυτό σημαίνει. Μια έρευνα της Υπηρεσίας Εθνικών Στατιστικών (ONS) της Βρετανίας δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα της γέννησης, καθώς το ταυτίζει και με το επάγγελμα που διαλέγει κάθε άνθρωπος.

Αυτό που έκανε η συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν να αντιστοιχίσει τους μήνες γεννήσεως χιλιάδων πολιτών με 19 επιλεγμένα επαγγέλματα και να βγάλει ένα συμπέρασμα αν ο κάθε μήνας αντιστοιχεί -στατιστικά- σε κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα. Τα συμπεράσματα της έρευνας είναι εξόχως ενδιαφέροντα και φυσικά δεν μπορούν να ταιριάζουν με την πραγματική ζωή όλων των κατοίκων της γης – απλώς δίνουν μια τάση.

Αναλυτικά:
- Τον Ιανουάριο γεννιούνται αναλογικά περισσότεροι γιατροί και εισπράκτορες, αλλά λιγότεροι μεσίτες.
- Τον Φεβρουάριο γεννιούνται πολλοί καλλιτέχνες και τροχονόμοι, αλλά λιγοστοί φυσικοί.
- Τον Μάρτιο καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις πιλότων και μουσικών.
- Τον Απρίλιο και τον Μάιο τα επαγγέλματα είναι εν πολλοίς μοιρασμένα, με μια προτίμηση τον Μάιο στην γέννηση πολιτικών.

- Τον Ιούνιο γεννιούνται πολλά στελέχη επιχειρήσεων – και επίσης έχουν γεννηθεί πέντε από τους 22 νομπελίστες Ειρήνης - Τον Ιούλιο γεννιούνται πολλοί οικοδόμοι, οδηγοί τραίνων αλλά και αρκετοί συγγραφείς και καλλιτέχνες.
- Τον Αύγουστο επίσης καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις οικοδόμων.
- Τον Σεπτέμβριο τα δύο επαγγέλματα με τα υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων είναι αυτά των φυσικών και των αθλητών. Λιγότερο πιθανό, εξάλλου, είναι να γίνει κανείς οικοδόμος και κομμωτής.
- Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τα επαγγέλματα επίσης είναι μοιρασμένα με αρκετές μεγάλες προσωπικότητες των τεχνών που αυτοκτόνησαν ή χάθηκαν νωρίς στην πρώτη θέση. Επίσης, πολλές γυναίκες επιστήμονες ή μηχανικοί εμφανίζονται το Νοέμβρη. Ωστόσο, όσοι γεννιούνται αυτούς τους δύο μήνες φαίνεται πως έχουν πλεονέκτημα στην επιβίωση.
- Τον Δεκέμβριο, τέλος, οι οδοντίατροι είναι το επάγγελμα που εμφανίζεται συχνότερα από τον μέσο όρο.


Αν και εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν εν τούτοις η επιτυχία στους κλάδους φαίνεται να είναι καθολικοί στα άτομα που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες. Γενικά, πολλοί ειδικοί πιστεύουν πως ο μήνας γεννήσεως επηρεάζει τα πάντα – από την ευφυΐα έως το προσδόκιμο επιβίωσης


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...