Απατεώνες εξαπατούν Χανιώτες στο όνομα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και ΑποκορώνουΑπατεώνες εξαπατούν πολίτες στα Χανιά στο όνομα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, αποσπώντας χρήματα για την ενίσχυση δήθεν, του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.Στα γραφεία της Μητρόπολης ήδη έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες από  Χανιώτες, που αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται στα σπίτια, μεμονομένα ή σε ομάδες, επιτήδειοι που ζητούν χρήματα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.

Όμως όπως φαίνεται, ουδεμία σχέση με την Μητρόπολη δεν έχουν.

Σε οποιαδήποτε άλλωστε, περίπτωση υπάλληλος της Μητροπόλεως έχει εισπράξει χρηματικό ποσό πάντοτε παραδίδει στον δωρητή απόδειξη είσπραξης σφραγισμένη και υπογεγραμμένη με την επίσημη σφραγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Με σχετική ανακοίνωση, οι πολίτες παρακαλούνται εάν πέσει κάτι παρόμοιο στην αντίληψή τους να επικοινωνήσουν με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...