Η Βιέννη τιμά την Κρήτη

Η Κρήτη με την εξωστρέφεια που τη διακρίνει και την προβολή που οργάνωσε είναι πλέον η πιο...οργανωμένη τουριστικά περιφέρεια της χώρας! Μάλιστα εάν πιστέψουμε και το γραφείο του ΕΟΤ στη Βιέννη η Κρήτη με την καμπάνια της συνέβαλε στο να αυξηθεί το τουριστικό κύμα προς την Ελλάδα και γι αυτό τιμάται στις 4 του Δεκέμβρη !

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και παράγοντες της αυστριακής αγοράς που συνεισέφεραν στη θεαματική άνοδο της τουριστικής κίνησης από την Αυστρία προς τη χώρα μας, διοργανώνει στις 4 Δεκεμβρίου  εκδήλωση με άρωμα Χριστουγέννων στο Urania Lounge Bar, στη Βιέννη.

Στην εν λόγω εκδήλωση τιμώμενη περιοχή της χώρας μας θα είναι η Κρήτη (παρουσίαση Κρήτης και προβολή video), η οποία αποτελεί διαχρονικά τον πιο αγαπημένο ελληνικό προορισμό για τους Αυστριακούς.

Μάλιστα έχουν προσκαλέσει για τον λόγο αυτό και τον περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη

Στο μεταξύ όπως έγραψε και χθες το CRETALIVE το ξένο δίκτυο που πριν απο μερικές ημέρες άσκησε σκληρή κριτική στην διαφήμιση του ΕΟΤ παρουσιάζει την προσπάθεια προβολής της Περιφέρειας κανοντας λόγο για ένα καλαίσθητο περιεχόμενο χωρίς ... θεούς και ... μύθους! 

Το εν λόγω δίκτυο που με δημοσίευμα του είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια στην διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ που περιείχε πλάνα από τους Ολυμπιακούς του Χίτλερ στο Βερολίνο το 1936. Ωστόσο, με το νέο του δημοσίευμα επικροτεί- υμνεί για την ακρίβεια!- την προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης!


Πατήστε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε... 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...