Η Βιέννη τιμά την Κρήτη

Η Κρήτη με την εξωστρέφεια που τη διακρίνει και την προβολή που οργάνωσε είναι πλέον η πιο...οργανωμένη τουριστικά περιφέρεια της χώρας! Μάλιστα εάν πιστέψουμε και το γραφείο του ΕΟΤ στη Βιέννη η Κρήτη με την καμπάνια της συνέβαλε στο να αυξηθεί το τουριστικό κύμα προς την Ελλάδα και γι αυτό τιμάται στις 4 του Δεκέμβρη !

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και παράγοντες της αυστριακής αγοράς που συνεισέφεραν στη θεαματική άνοδο της τουριστικής κίνησης από την Αυστρία προς τη χώρα μας, διοργανώνει στις 4 Δεκεμβρίου  εκδήλωση με άρωμα Χριστουγέννων στο Urania Lounge Bar, στη Βιέννη.

Στην εν λόγω εκδήλωση τιμώμενη περιοχή της χώρας μας θα είναι η Κρήτη (παρουσίαση Κρήτης και προβολή video), η οποία αποτελεί διαχρονικά τον πιο αγαπημένο ελληνικό προορισμό για τους Αυστριακούς.

Μάλιστα έχουν προσκαλέσει για τον λόγο αυτό και τον περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη

Στο μεταξύ όπως έγραψε και χθες το CRETALIVE το ξένο δίκτυο που πριν απο μερικές ημέρες άσκησε σκληρή κριτική στην διαφήμιση του ΕΟΤ παρουσιάζει την προσπάθεια προβολής της Περιφέρειας κανοντας λόγο για ένα καλαίσθητο περιεχόμενο χωρίς ... θεούς και ... μύθους! 

Το εν λόγω δίκτυο που με δημοσίευμα του είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια στην διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ που περιείχε πλάνα από τους Ολυμπιακούς του Χίτλερ στο Βερολίνο το 1936. Ωστόσο, με το νέο του δημοσίευμα επικροτεί- υμνεί για την ακρίβεια!- την προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης!


Πατήστε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε... 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...