"Εφυγε" ο πιο διασημος Αη Βασιλης!!!


Ο πιο αγαπημένος Άγιος Βασιλής δεν είναι πλέον εδώ… Ο Τζον Μουρ, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε δεκάδες τηλεοπτικές διαφημίσεις της Coca Cola και για πολλούς ήταν το «πνεύμα των Χριστουγέννων», άφησε την τελευταία του σε ηλικία 86 ετών.

Η κηδεία του τελέστηκε στο Σάσεξ της Βρετανίας.
Σύμφωνα με τον Independent, τη στολή του Άγιου Βασίλη δεν την αποχωριζόταν εύκολα. Πολλές ήταν οι φορές που φορούσε την κόκκινη στολή και τις μαύρες μπότες για να διασκεδάσει τα παιδιά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.
Θλίψη για τον θάνατό του εξέφρασε εκπρόσωπος της Coca Cola. «Η σκέψη μας τώρα είναι στην οικογένειά του» ανέφερε.
Το 2011 ο Μουρ είχε δηλώσει στους Financial Times πως η «δουλειά» του Άγιου Βασίλη δεν είναι εύκολη.
«Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέχεις. Δεν μπορείς να θεωρείς πως κάθε παιδί έχει και τους δυο γονείς του ή αυτός που είναι μαζί του είναι απαραίτητα ο γονιός του. Μου έχει τύχει 8χρονα να μου ψιθυρίζουν πως θα ήθελαν να έρθει στο σπίτι για τα Χριστούγεννα η μαμά τους…» είχε πει.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...