6 μυστικά ομορφιάς για γυναίκες


Τι μπορώ να κάνω για να απαλύνω τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου;


Πρόκειται για ένα πρόβλημα δίχως ηλικία, που δυστυχώς δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Προκαλούνται κυρίως από κληρονομικούς και γενικά ιδιοπαθείς παράγοντες.
Οι μαύροι κύκλοι επιδεινώνονται συνήθως τόσο από τα ξενύχτια, το στρες και την έλλειψη της βιταμίνης C όσο και από την πολύωρη εργασία μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή.


Μειώστε τους πίνοντας καθημερινά ένα φυσικό χυμό φρούτων με βιταμίνη C και τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό. Ή τοποθετώντας επί 15 λεπτά στην περιοχή κομπρέσες με χυμό αγγουριού. Και βέβαια, περιορίζοντας όσο μπορείτε, το στρες.

Στο πάνω χείλος μου έχω μια ελαφριά τριχοφυΐα. Θα γίνει εντονότερη αν την πειράξω;


Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το αποφύγετε όσο μπορείτε. Αν, πάλι, καθώς μεγαλώνετε κάποια στιγμή αυξηθεί, τότε δοκιμάστε να την ξανοίξετε με μια ειδική κρέμα (θα τη βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών).

Βέβαια, υπάρχει και το λέιζερ για μια πιο αποτελεσματική λύση, καθώς θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από το πρόβλημά σας αυτό.

Αληθεύει πως οι σκιές με γκλίτερ κάνουν ζημιά στα μάτια;

Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως αν το γκλίτερ μπει μέσα στο μάτι, δημιουργεί ερεθισμούς και μολύνσεις. Μια λύση, λοιπόν, είναι να αποφεύγετε τέτοιου είδους σκιές. 


Αν όμως θέλετε να αποκτήσετε το υπέροχο αστραφτερό βλέμμα που χαρίζουν οι σκιές με γκλίτερ, τότε όταν χρησιμοποιείτε τέτοιες σκιές, αποφεύγετε να τρίβετε τα μάτια σας και μην αμελείτε να τα καθαρίζετε τα βράδια σχολαστικά με ένα καλό προϊόν για ντεμακιγιάζ ματιών.

Με ποιο τρόπο χρησιμοποιείται σωστά το eyeliner;


Τα eyeliners νέας γενιάς έχουν λεπτό τρίχινο πινελάκι, που βοηθάει κάθε «ερασιτέχνη» να έχει απόλυτο έλεγχο και ακρίβεια. Φυσικά, η σωστή τεχνική δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα:
Ανασηκώστε την άκρη του φρυδιού σας και τραβήξτε απαλά το βλέφαρο προς τα πάνω για να μην ανοιγοκλείνει.
Κρατώντας –με σταθερό χέρι– το eyeliner κοντά στη βάση των βλεφαρίδων, τραβήξτε τη γραμμή.
Αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί, βουτήξτε τη μύτη μιας μπατονέτας σε ντεμακιγιάζ ματιών και διορθώστε τις ατέλειες.
Μου αρέσουν πολύ τα κόκκινα χείλη. Όμως, δεν έχω βρει ακόμα την κατάλληλη για μένα απόχρωση.

Ο χρωματικός τόνος ενός κραγιόν εξαρτάται από τον τόνο της επιδερμίδας μας. Έχετε, λοιπόν, υπόψη τα εξής:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Προτιμήστε τις ζεστές αποχρώσεις με βάση το πορτοκαλί.
Σταρένια επιδερμίδα: Ιδανικά για σας είναι τα κόκκινα με βάση το μπλε, όπως το μπορντό και το ρουμπινί.
Μελαψή επιδερμίδα: Επιλέξτε τα γλυκά κόκκινα-ροζ, όπως της φράουλας και του κερασιού.

Δεν θέλω να βάφω τα νύχια των ποδιών μου. Όμως, το πρόβλημα είναι πως έχουν κιτρινίσει. Τι να κάνω; 


Τις περισσότερες φορές οι δυσχρωμίες στα νύχια δεν οφείλονται παρά μόνο στην παρατεταμένη διάρκεια του βερνικιού. Ανάμεσα, λοιπόν, στα πεντικιούρ κάντε ένα διάλειμμα για μία ή δύο εβδομάδες και αφήστε τα χωρίς χρώμα. Επίσης, μια δυο φορές την ημέρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε αμυγδαλέλαιο, το οποίο τα τρέφει, ενώ παράλληλα μαλακώνει τα πετσάκια.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...