6 «κόλπα» για να μη σε ταλαιπωρεί η ντουλάπα σου!

Τώρα που τακτοποιείς τα ρούχα σου για τον χειμώνα, άκου μερικά μικρά πραγματάκια που μπορεί να σε σώσουν, στην κυριολεξία.
Κάθε αλλαγή σεζόν ο μόνιμος βραχνάς: οι ντουλάπες. Καλοκαιρινά, χειμωνιάτικα και τα ενδιάμεσα κάθε τρεις και λίγο.
Είναι να τρελαίνεσαι…
1. Χρυσός κανόνας για την κάθε σεζόν πρέπει να είναι "Δεν ξεχνάς κανένα ρούχο τυχαία. Δεν το θέλεις πια". Οπότε, ή πέταξε το -αν δεν είναι να φορεθεί ξανά-, ή χάρισε το αν είσαι σίγουρη ότι δεν θα το ξαναφορέσεις ποτέ, ή κράτησε το στην αποθήκη για μερικά χρόνια ακόμη ώστε και να μη σου πιάνει χώρο στην ντουλάπα και να το ξαναγουστάρεις από την αρχή όταν το ξαναδείς τυχαία μπροστά σου.* Πάντως, αν κρατάς κάτι για όταν χάσεις τα κιλά που πήρες τελευταία, σκέψου το καλά… Αν το... τελευταίο είναι πάνω από 2 χρόνια, το κοντέρ μηδένισε!2. Η οργάνωση θα σε βοηθήσει. Χώρισε την ντουλάπα σε τομείς. Αλλού τα ρούχα της δουλειάς, της εξόδου, τα αθλητικά κ.ο.κ.

3. Εκμεταλλεύσου όλο τον χώρο. Βάλε μια δεύτερη ράγα στην ντουλάπα αν είναι μεγάλη και χρησιμοποίησε την πιο χαμηλή για παντελόνια πχ
4. Κρέμασε τα ρούχα σου συνδυασμένα. Έτσι θα γλιτώνεις χρόνο κάθε πρωί που θα πρέπει να φύγεις για δουλειά.
5. Μια άλλη εναλλακτική της παραπάνω ιδέας είναι να τακτοποιήσεις τα ρούχα ανά χρώμα.
6. Μπορείς να έχεις και τις ζώνες και τα κοσμήματά σου στην ντουλάπα, αλλά σε ειδικό χώρο να μην μπλέκονται με τα ρούχα. Και πάντα κρεμαστά για να μην μπερδεύονται.
Εναλλακτικά, τύλιξε τις ζώνες και βάλε τις σε ένα κουτί.
Πηγή
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...