6 «κόλπα» για να μη σε ταλαιπωρεί η ντουλάπα σου!

Τώρα που τακτοποιείς τα ρούχα σου για τον χειμώνα, άκου μερικά μικρά πραγματάκια που μπορεί να σε σώσουν, στην κυριολεξία.
Κάθε αλλαγή σεζόν ο μόνιμος βραχνάς: οι ντουλάπες. Καλοκαιρινά, χειμωνιάτικα και τα ενδιάμεσα κάθε τρεις και λίγο.
Είναι να τρελαίνεσαι…
1. Χρυσός κανόνας για την κάθε σεζόν πρέπει να είναι "Δεν ξεχνάς κανένα ρούχο τυχαία. Δεν το θέλεις πια". Οπότε, ή πέταξε το -αν δεν είναι να φορεθεί ξανά-, ή χάρισε το αν είσαι σίγουρη ότι δεν θα το ξαναφορέσεις ποτέ, ή κράτησε το στην αποθήκη για μερικά χρόνια ακόμη ώστε και να μη σου πιάνει χώρο στην ντουλάπα και να το ξαναγουστάρεις από την αρχή όταν το ξαναδείς τυχαία μπροστά σου.* Πάντως, αν κρατάς κάτι για όταν χάσεις τα κιλά που πήρες τελευταία, σκέψου το καλά… Αν το... τελευταίο είναι πάνω από 2 χρόνια, το κοντέρ μηδένισε!2. Η οργάνωση θα σε βοηθήσει. Χώρισε την ντουλάπα σε τομείς. Αλλού τα ρούχα της δουλειάς, της εξόδου, τα αθλητικά κ.ο.κ.

3. Εκμεταλλεύσου όλο τον χώρο. Βάλε μια δεύτερη ράγα στην ντουλάπα αν είναι μεγάλη και χρησιμοποίησε την πιο χαμηλή για παντελόνια πχ
4. Κρέμασε τα ρούχα σου συνδυασμένα. Έτσι θα γλιτώνεις χρόνο κάθε πρωί που θα πρέπει να φύγεις για δουλειά.
5. Μια άλλη εναλλακτική της παραπάνω ιδέας είναι να τακτοποιήσεις τα ρούχα ανά χρώμα.
6. Μπορείς να έχεις και τις ζώνες και τα κοσμήματά σου στην ντουλάπα, αλλά σε ειδικό χώρο να μην μπλέκονται με τα ρούχα. Και πάντα κρεμαστά για να μην μπερδεύονται.
Εναλλακτικά, τύλιξε τις ζώνες και βάλε τις σε ένα κουτί.
Πηγή
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...