Έσπασε το ρεκόρ ο πρώτος στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών


Πρώτος στον 32ο Μαραθώνιο τερμάτισε ο Κενυάτης Φέλιξ Κάντι, διανύοντας την απόσταση σε 2 ώρες και 10 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα και ακολούθησε, με διαφορά δευτερολέπτων, δεύτερος ο Ρέιμον Μπετ.

Ο Κάντι έκοψε πρώτος το νήμα κάνοντας ρεκόρ αγώνων για την αυθεντική διαδρομή, καθώς, το προηγούμενο ήταν 2 ώρες, 10 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα και είχε σημειωθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Οσο για τον πρώτο Ελληνα που τερμάτισε τον Μαραθώνιο ήταν ο Χριστόφορος Μερούσης που έφτασε στο Καλλιμάρμαρο σε 2 ώρες και 25 λεπτά.
Ο Μερούσης, από τον Βροντάδο Χίου, τερματίζει για 2η συνεχή χρονιά πρώτος μεταξύ των Ελλήνων συμμετεχόντων.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...