Αύριο ο 32ος Μαραθώνιος ο Αυθεντικός με ρεκόρ συμμετοχών!

Αθήνα


Με τη συμμετοχή 35.000, περίπου, δρομέων, από όλο τον κόσμο, πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Νοεμβρίου ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος. 
Τα εγκαίνια της έκθεσης που περιλαμβάνεται στις παράπλευρες εκδηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, μαζί με τον πρόεδρο της AIMS Πάκο Μποράο, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Δημοσθένης Ταμπάκος και οι έλληνες πρωταθλητές Λούης Τσάτουμας, Λυκούργος Τσάκωνας, Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Ο κ. Παναγόπουλος σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο ρεκόρ συμμετοχών, που ξεπερνούν τις 35.000 σε όλες τις αποστάσεις. Ενθουσιασμένος από την συμμετοχή δρομέων από όλο τον κόσμο, ήταν ο Πάκο Μποράο: «Έχοντας τα γραφεία μας στην Ελλάδα, κερδίζουμε σε συναίσθημα και αναγνώριση. Εκ μέρους της AIMS εύχομαι σε όλους νέες επιτυχίες στον ΑΜΑ και καλό καιρό την Κυριακή», είπε ο Μποράο, που έκανε γνωστό, πως φέτος θα τρέξει στην αυθεντική διαδρομή.

Να σημειωθεί ότι το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του τουρισμού στην Αθήνα, καθώς οι κρατήσεις ξενοδοχείων κινούνται σε επίπεδα ρεκόρ για την εποχή. Σύμφωνα με εκπροσώπους του Ξενοδοχειακού κλάδου η ζήτηση λόγω του αγώνα είναι ιδιαίτερα υψηλή, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο εξαιτίας του μεγέθους και της προβολής της διοργάνωσης. 

Περισσότερα στην πηγή
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...