Η απίστευτη ιστορία της 27χρονης που γεννήθηκε χωρίς πόδια και έγινε πρωταθλήτρια της ενόργανης (φώτο)

Η Τζεν Μπρίκερ, 27 ετών, γεννήθηκε χωρίς πόδια και κόντρα σε όλες τις πιθανότητες στέφθηκε πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.
Οπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Metro, η οικογένεια Μπρίκερ είχε ένα μότο: «Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”». Ετσι, η αισιόδοξη οπτική της οικογένειας βοήθησε την Τζεν ως παιδί να αναπτύξει χόμπι. Κάποια στιγμή στράφηκε στην ενόργανη γυμναστική, ένα άθλημα που φαινομενικά δεν ταιριάζει σε κάποια ή κάποιον που δεν είναι αρτιμελής.
Ομως, η Τζεν, ενθουσιασμένη από την επιτυχία της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας Dominique Moceanu στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 (κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους), μίλησε στη μητέρα της το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής. Ετσι, ξεκίνησε να ασχολείται με το τραμπολίνο, και μάλιστα είχε τέτοια τεχνική που κατάφερε ως έφηβη να διακριθεί και να γίνει πρωταθλήτρια της πολιτείας του Ιλινόις.
Οταν σε ηλικία 16 ετών ζήτησε από τους θετούς της γονείς να της δώσουν στοιχεία για τους βιολογικούς της γονείς, τότε η μητέρα της κοιτώντας τα χαρτιά της είπε: «Δεν θα το πιστέψεις, αλλά το επίθετο της βιολογικής σου οικογένειας είναι Moceanu».
«Μόλις βγήκαν οι λέξεις από τα χείλη της ήξερα ότι το είδωλο των παιδικών μου χρόνων ήταν η αδελφή μου», εξομολογείται σήμερα η Μπρίκερ, η οποία προσθέτει: «Από τότε που ήρθαμε κοντά η μία στην άλλη, νιώθω πως ένα κομμάτι του παζλ της ζωής μου μπήκε στη θέση του».
Η Dominique Moceanu όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ατλάντα
Πηγή
Πατήστε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...