Δείτε το φουτουριστικό ρολόι των 230.000 δολαρίων (vid)

Εμπνευσμένο από τον ήρωα καρτούν του '70, Captain Future, ο πολυτελής ωρολογιακός μηχανισμός αποτελεί ένα κομψοτέχνημα, ενσωματώνοντας 475 διαφορετικά εξαρτήματα!
Η ανάπτυξη του HM6 διήρκεσε πάνω από 3 χρόνια! Διαθέτει ειδική μόνωση για να προστατεύσει τον εσωτερικό μηχανικό από την ολέθρια για τα λιπαντικά έλαια, ακτινοβολία UV.
Ο εξαιρετικά σύνθετος μηχανισμός είναι σφραγισμένος σε μια θήκη από τιτάνιο, που πληροί τα κριτήρια της αεροναυπηγικής, όντας ελαφριά, ανθεκτική, με αντοχή στη διάβρωση και με χαμηλή θερμική αγωγιμότητα.
Μόλις 50 αντίτυπα του ρολογιού είναι διαθέσιμα, με το κόστος τους να χτυπάει ταβάνι στα 230.000 δολάρια!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...