Το πρώτο 2 σε 1 USB από τη SONY

H Sony ποντάροντας στον τομέα της κινητής παρουσίασε ένα καινούριο USB Flash Drive. Το USB Flash Drive όμως αυτό είναι ιδιαίτερο και καινοτόμο γιατί είναι το πρώτο 2 σε 1 προιόν της συγκεκριμένης κατηγορίας συνδυάζοντας στο ίδιο στικάκι δυνατότητα σύνδεσης USB και Micro USB.

Γνωρίζοντας ότι το σύνολο των φορητών συσκευών σήμερα έχουν σίγουρα μία θύρα USB ή μία θύρα micro USB, ανεξαρτήτου λειτουργικού, η λύση του συγκεκριμένου USB Flash Drive της Sony είναι πολύ έξυπνη. Έτσι χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο προιόν ο χρήστης θα μπορεί να μεταφέρει εύκολα τα αρχεία του με αυτό το USB Flash Drive εύκολα και χωρίς την ανάγκη χρήσης καλωδίων ή αντάπτορα.
Το USB Flash Drive της Sony θα πωλείται σε τρία μεγέθη 8.16 και 32GB με τιμές $19.99, $29.99 και $62,99 αντίστοιχα. Το design της συσκευής είναι όμορφο και λειτουργικό με καπάκι για να προστατεύει την μία θύρα, LED ένδειξης και μεταλλικό σώμα που θα εγγυάται την προστασία για τις καθημερινές ανάγκες χρήσης, θα υποστηρίζει την λειτουργία USB On-The-Go (OTG) και τέλος θα είναι συμβατό με συσκευές με λειτουργικό Android από την έκδοση 4.0.3 και πάνω ενώ θα υπάρχει και μια σχετική εφαρμογή τύπου File Explorer για την ευκολότερη διαχείριση των αρχείων μας. Το νέο USB Flash Drive της Sony θα κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο αλλά ακόμα δεν ξέρουμε κάτι βέβαιο για την Ελληνική αγορά.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...