Το πρώτο 2 σε 1 USB από τη SONY

H Sony ποντάροντας στον τομέα της κινητής παρουσίασε ένα καινούριο USB Flash Drive. Το USB Flash Drive όμως αυτό είναι ιδιαίτερο και καινοτόμο γιατί είναι το πρώτο 2 σε 1 προιόν της συγκεκριμένης κατηγορίας συνδυάζοντας στο ίδιο στικάκι δυνατότητα σύνδεσης USB και Micro USB.

Γνωρίζοντας ότι το σύνολο των φορητών συσκευών σήμερα έχουν σίγουρα μία θύρα USB ή μία θύρα micro USB, ανεξαρτήτου λειτουργικού, η λύση του συγκεκριμένου USB Flash Drive της Sony είναι πολύ έξυπνη. Έτσι χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο προιόν ο χρήστης θα μπορεί να μεταφέρει εύκολα τα αρχεία του με αυτό το USB Flash Drive εύκολα και χωρίς την ανάγκη χρήσης καλωδίων ή αντάπτορα.
Το USB Flash Drive της Sony θα πωλείται σε τρία μεγέθη 8.16 και 32GB με τιμές $19.99, $29.99 και $62,99 αντίστοιχα. Το design της συσκευής είναι όμορφο και λειτουργικό με καπάκι για να προστατεύει την μία θύρα, LED ένδειξης και μεταλλικό σώμα που θα εγγυάται την προστασία για τις καθημερινές ανάγκες χρήσης, θα υποστηρίζει την λειτουργία USB On-The-Go (OTG) και τέλος θα είναι συμβατό με συσκευές με λειτουργικό Android από την έκδοση 4.0.3 και πάνω ενώ θα υπάρχει και μια σχετική εφαρμογή τύπου File Explorer για την ευκολότερη διαχείριση των αρχείων μας. Το νέο USB Flash Drive της Sony θα κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο αλλά ακόμα δεν ξέρουμε κάτι βέβαιο για την Ελληνική αγορά.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...