Ο Σάκης... έριξε αυλαία, ο σύλλογος Ελπίδα και οι δωρητές μυελού των οστών συνεχίζουν (φώτο)Ο Σάκης Ρουβάς πραγματοποίησε την τελευταία συναυλία του πολυσυζητημένου The Ace Of Hearts tour, το βράδυ του Σαββάτου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon.
Το The Ace of Hearts Tour ήταν αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Η φίλη μας το "Mikro Gati" ήταν εκεί για να ενισχύσειτην προσπάθεια
και μας έστειλε υπέροχες φωτογραφίες από το event για να ... πάρουμε μια γεύση!!!

Ευχαριστούμε!!!
Απολαύστε τις...


                                                                                                                        φωτο: Mikro Gati για το Down Time
   
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...