Τεστ Αυτογνωσίας: Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τον εαυτό σας;


Ενας από τους βασικούς κανόνες αυτού του τεστ είναι να γράψετε αυτό που αισθάνεστε και αυτό που σας έρχεται πρώτα στο μυαλό. Δεν πειράζει αν δώσετε τις ίδιες απαντήσεις σε διαφορετικές ερωτήσεις. Μην τις διαβάσετε όλες αμέσως!
Κοιτάξτε τις ερωτήσεις μία προς μία και μην βιαστείτε να τις απαντήσετε. Δεν έχει νόημα να δείτε την επόμενη ερώτηση, αν γράφετε ακόμα την απάντηση στην προηγούμενη. Πάρτε λοιπόν ένα στυλό και μια κόλλα χαρτί και ξεκινήστε!

1. Φανταστείτε ότι κοιτάζετε τη θάλασσα. Τι αισθάνεστε; Εστιάστε μόνο στην πρώτη σας εντύπωση. Μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας για να έχετε καλύτερη εικόνα.
2. Σκεφτείτε ότι περπατάτε μέσα στο δάσος και κοιτάζετε στο έδαφος. Γράψτε τι αισθάνεστε.
3. Τι νιώθετε κοιτάζοντας τους γλάρους να πετούν; Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δώσετε μια γρήγορη απάντηση.
4. Φέρτε στο μυαλό σας ένα κοπάδι αλόγων και γράψτε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό χωρίς να το σκεφτείτε πολύ.
5. Είστε στην έρημο και στέκεστε δίπλα σε έναν τοίχο που έχει μια μικρή τρύπα. Μέσα από αυτήν βλέπετε μια όαση. Τι θα κάνετε; Μην γράψετε μόνο τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, αλλά επικεντρωθείτε σε αυτό που θα κάνατε στη συγκεκριμένη περίπτωση.
6. Βρίσκεστε ακόμα στην έρημο τελείως εξαντλημένοι και ξαφνικά βλέπετε μπροστά σας μια κανάτα με νερό. Όπως και στο προηγούμενο ερώτημα, οι ενέργειές σας είναι αυτές που έχουν σημασία. Δεν πειράζει αν η απάντησή σας φαίνεται κοινότυπη.
7. Είναι βράδυ κι έχετε χαθεί στο δάσος. Ξαφνικά βλέπετε ένα σπίτι με φώτα. Γράψτε τι σκοπεύετε να κάνετε.
8. Βρίσκεστε σε ένα μέρος γεμάτο ομίχλη. Για άλλη μια φορά, επικεντρωθείτε στις πράξεις και γράψτε τι θα κάνετε.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ
1. Η απάντησή σας δείχνει τη στάση σας απέναντι στη ζωή, τα συναισθήματα, τις αισθήσεις σας.
2. Η απάντησή σας δείχνει το πώς αισθάνεστε μέσα στην οικογένειά σας.
3. Η απάντησή σας δείχνει τη στάση σας απέναντι στις γυναίκες.
4. Η απάντησή σας δείχνει τη στάση σας απέναντι στους άντρες.
5. Η απάντησή σας δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή σας, τους στόχους σας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο λύνετε τα προβλήματά σας.
6. Η απάντησή σας δείχνει πόσο επιλεκτικοί είστε όσον αφορά τη σεξουαλική σας ζωή καθώς και τον τρόπο που επιλέγετε τον σύντροφό σας.
7. Η απάντησή σας δείχνει πόσο έτοιμοι είστε για να προχωρήσετε σε γάμο.
8. Η απάντησή σας δείχνει τη στάση σας απέναντι στον θάνατο.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...