Ακρόπολη και Κέρκυρα στην κορυφή της Ευρώπης! Όλες οι διακρίσεις στα WORLD TRAVEL AWARDS


Πολλά τα βραβεία που απέσπασε η Ελλάδα και οι επιχειρήσεις της χώρας μας που σχετίζονται με τον χώρο των ταξιδιών στα βραβεία World Travel Awards 2014, στην απονομή που πραγματοποιήθηκε φέτος σε ξενοδοχείο της Αττικής. Να σημειωθεί ότι στα βραβεία ψηφίζουν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών πρακτορείων από ολόκληρο τον κόσμο.
Η κορυφαία διάκριση όλων φυσικά αφορά στην Ακρόπολη, η οποία βραβεύθηκε ως το κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο της Ευρώπης (Europe's Leading Tourist Attraction). Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι στη λίστα των υποψηφίων ήταν η La Sagrada Familia της Βαρκελώνης, το London Eye, ο Πύργος του Αϊφελ του Παρισιού  και το Κολοσσαίο της Ρώμης.

Εξίσου σημαντική και η διάκριση της Κέρκυρας, η οποία κατάφερε και απέσπασε τον τίτλο του καλύτερου τουριστικού προορισμού της Ευρώπης όσον αφορά τις παραλίες (Europe's Leading Beach Destination). 
Η Aegean Airlines βραβεύτηκε ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης (Europe's Leading Regional Airline), ενώ το Divani Apollon Palace and Thalasson στο Καβούρι Αττικής κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου για spa (Europe's Leading Spa Hotel). 

Το βραβείο που απέσπασε το Grand Resort Lagonissi ήταν του κορυφαίου συνεδριακού κέντρο της Ευρώπης (Europe's Leading Meetings  Conference Center). 

Βέλτιστες πρακτικές 

Πολύ σημαντικό βραβείο κέρδισε το Costa Navarino βραβεύτηκε για τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές τουριστικής ανάπτυξης, παίρνοντας το βραβείο Europe's Respon-sible Tourism Award.

Τέλος, δύο βραβεία απέσπασε το ξενοδοχείο Porto Zante Villas στη Ζάκυνθο. Αναδείχτηκε Κορυφαίο πολυτελές συγκροτήμα βιλών με παραλία (Europe's Leading Luxury Beach Villas), αλλά και  καλύτερο ξενοδοχείο με ιδιωτική παραλία στην Ευρώπη (Europe's Leading Prievate Beach Hotel).

Τέλος, βραβείο κέρδισαν το Domes of Elounda κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου με σουίτες (Leading All Suite Hotel), αλλά και το Minos Imperial Luxury Beach Resort & Spa στην κατηγορία του καλύτερου All Inclusive Resort .

Ακόμα περισσότερες διακρίσεις στην εικόνα που ακολουθεί:



Μεταξύ των υπολοίπων βραβείων ξεχώρισε η διάκριση της γερμανικής Lufthansa ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, αλλά και της Easyjet ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους. Επίσης, το αεροδρόμιο της Ζυρίχης ψηφίστηκε ως το καλύτερο της Ευρώπης.

Οι πράκτορες επέλεξαν ως καλύτερη εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων την Europcar.

Τέλος, ο τίτλος του κορυφαίου ξενοδοχείου της Ευρώπης πήγε στο Ciragan Palace Kempinski Istan-bul στην Κωνσταντινούπολη,  το Turismo de Portugal στην Πορτογαλία πήρε τον τίτλο του κορυφαίου εθνικού ταξιδιωτικού οργανισμού της Γηραιάς Ηπείρου και κορυφαίο ταξιδιωτικό πρακτορείο της Ευρώπης αναδείχθηκε το Expedia.

Aκόμα περισσότερες διακρίσεις μπορείτε να βρείτε στο link http://www.worldtravelawards.com/ 

Down Time 
http://downtimeforyou.blogspot.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...