Γιατί έχετε ανάγκη να περάσετε ένα weekend με τις φίλες σας;

Έχουμε πει πολλές φορές πως οι φίλες είναι απαραίτητες στη ζωή μας. Τις έχουμε ανάγκη απ΄την πρώτη στιγμή που καταλαβαίνουμε τι πάει να πει φιλία μέχρι τα βαθιά γεράματα. Τότε που θα βγαίνουμε με τα εγγόνια μας στις πλατείες. Μπορούμε να μοιραζόμαστε μαζί τους φόβους, σκέψεις, όνειρα, συνταγές μαγειρικής, μυστικά ομορφιάς, προσωπικά ζητήματα, έρωτες, την απιστία, τα ίδια ρούχα, μυστικά, τα πάντα.
Έρχονται λοιπόν 5 ακόμη λόγοι που μας θυμίζουν πως θα πρέπει μια φορά στο τόσο να παίρνουμε μια γερή δόση «φιλίας». Σαν θεραπεία ένα πράγμα. Τι πιο ωραίο λοιπόν από ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο σε κάποιο νησί με φίλες. Καταλαβαίνουμε πως για τις φίλες-μαμάδες είναι λίγο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Αφήστε τα παιδιά σε γιαγιάδες ή στο σύζυγο και «αποδράστε» σε κάποιο κοντινό προορισμό .
  1. Η απόλυτη ελευθερία. Δεν έχετε να κάνετε τίποτα που να σας αγχώνει και να σας καταπιέζει. Φορέστε ότι θέλετε, συμπεριφερθείτε όπως θέλετε. Δεν σας βλέπει κανείς.
  2. Και δεν θα σας κρίνει κανείς. Όλες θα είστε ο εαυτό σας.
  3. Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση. Αυτό μπορεί να σημαίνει όλη μέρα με τις πυτζάμες, καφέ και κουτσομπολιό για τα πάντα. Ή ένα ολόκληρο πρωινό στον ήλιο χωρίς να μιλάει η μία στην άλλη. Ηλιο-θεραπεία = αποθεραπεία απ΄ όλα.
  4. Μιλήστε γιατί όσα στεναχωρεί και σας προβληματίζει. Αναλύστε το όσο γίνεται περισσότερο. Μόνο έτσι θα οδηγηθείτε στη λύση.
  5. Βάλτε στη κουβέντα «τους άντρες». Είτε είστε 12, είτε 25, είτε 40 ή 75 οι άντρες πάντα θα είναι το hot θέμα. Σεξ, καβγάδες, παράπονα, ανησυχίες, απιστία, κρυφοί έρωτες.
Ο σκοπός του Σαββατοκύριακου είναι να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Nα αλλάξετε παραστάσεις, να σπάσετε τη ρουτίνα και πάνω απ΄όλα να κάνετε πράγματα γι εσάς.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...