Γιατί έχετε ανάγκη να περάσετε ένα weekend με τις φίλες σας;

Έχουμε πει πολλές φορές πως οι φίλες είναι απαραίτητες στη ζωή μας. Τις έχουμε ανάγκη απ΄την πρώτη στιγμή που καταλαβαίνουμε τι πάει να πει φιλία μέχρι τα βαθιά γεράματα. Τότε που θα βγαίνουμε με τα εγγόνια μας στις πλατείες. Μπορούμε να μοιραζόμαστε μαζί τους φόβους, σκέψεις, όνειρα, συνταγές μαγειρικής, μυστικά ομορφιάς, προσωπικά ζητήματα, έρωτες, την απιστία, τα ίδια ρούχα, μυστικά, τα πάντα.
Έρχονται λοιπόν 5 ακόμη λόγοι που μας θυμίζουν πως θα πρέπει μια φορά στο τόσο να παίρνουμε μια γερή δόση «φιλίας». Σαν θεραπεία ένα πράγμα. Τι πιο ωραίο λοιπόν από ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο σε κάποιο νησί με φίλες. Καταλαβαίνουμε πως για τις φίλες-μαμάδες είναι λίγο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Αφήστε τα παιδιά σε γιαγιάδες ή στο σύζυγο και «αποδράστε» σε κάποιο κοντινό προορισμό .
  1. Η απόλυτη ελευθερία. Δεν έχετε να κάνετε τίποτα που να σας αγχώνει και να σας καταπιέζει. Φορέστε ότι θέλετε, συμπεριφερθείτε όπως θέλετε. Δεν σας βλέπει κανείς.
  2. Και δεν θα σας κρίνει κανείς. Όλες θα είστε ο εαυτό σας.
  3. Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση. Αυτό μπορεί να σημαίνει όλη μέρα με τις πυτζάμες, καφέ και κουτσομπολιό για τα πάντα. Ή ένα ολόκληρο πρωινό στον ήλιο χωρίς να μιλάει η μία στην άλλη. Ηλιο-θεραπεία = αποθεραπεία απ΄ όλα.
  4. Μιλήστε γιατί όσα στεναχωρεί και σας προβληματίζει. Αναλύστε το όσο γίνεται περισσότερο. Μόνο έτσι θα οδηγηθείτε στη λύση.
  5. Βάλτε στη κουβέντα «τους άντρες». Είτε είστε 12, είτε 25, είτε 40 ή 75 οι άντρες πάντα θα είναι το hot θέμα. Σεξ, καβγάδες, παράπονα, ανησυχίες, απιστία, κρυφοί έρωτες.
Ο σκοπός του Σαββατοκύριακου είναι να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Nα αλλάξετε παραστάσεις, να σπάσετε τη ρουτίνα και πάνω απ΄όλα να κάνετε πράγματα γι εσάς.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...