Ο καλύτερος πωλητής παγωτού!!! (vid)


Η αγαπημένη συνήθεια όλων μας γίνεται παιχνίδι από ένα Τούρκο πωλητή παγωτών! Με πολύ κέφι και άφθονα κόλπα κάνει τους πελάτες του να διασκεδάζουν όση ώρα περιμένουν για να ετοιμαστεί το παγωτό τους!
Κάποιοι βέβαια θα μπορούσαν να εκνευριστούν από την αναμονή, μια και "ο μάγος του παγωτού" τους... κάνει κολπάκια, αλλά καλή διάθεση να υπάρχει!!! 

Δείτε το βίντεο...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...