Μηχάνημα ανακύκλωσης προσφέρει τροφή σε αδέσποτα (pics)

Μια εταιρεία στην Τουρκία που ονομάζεται Pugedon έχει βρει έναν κάπως περίεργο αλλά άκρως αποτελεσματικό τρόπο για να προσφέρει τροφή στα αδέσποτα της πόλης και παράλληλα να ανακυκλώνει πλαστικά μπουκάλια. Ο λόγος για ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης που δέχεται πλαστικά μπουκάλια και στη συνέχεια διανέμει ξηρά τροφή στα αδέσποτα σκυλιά.


Η Κωνσταντινούπολη είναι γνωστή για το μεγάλο αριθμό των αδέσποτων σκύλων – σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις αναφέρεται ότι υπάρχουν σχεδόν 150.000. Κάπως έτσι η εταιρεία κατάφερε να σιτίσει τα ζώα, που είναι πλέον λιγότερο επιθετικά, να διατηρείται καθαρή η πόλη από κάθε είδους πλαστικό μπουκάλι και παράλληλα να προστατεύεται και το περιβάλλον.
perierga.gr - Αυτόματη μηχανή πώλησης ανακυκλώνει μπουκάλια με… τροφή για αδέσποτα!




Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...