Μηχάνημα ανακύκλωσης προσφέρει τροφή σε αδέσποτα (pics)

Μια εταιρεία στην Τουρκία που ονομάζεται Pugedon έχει βρει έναν κάπως περίεργο αλλά άκρως αποτελεσματικό τρόπο για να προσφέρει τροφή στα αδέσποτα της πόλης και παράλληλα να ανακυκλώνει πλαστικά μπουκάλια. Ο λόγος για ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης που δέχεται πλαστικά μπουκάλια και στη συνέχεια διανέμει ξηρά τροφή στα αδέσποτα σκυλιά.


Η Κωνσταντινούπολη είναι γνωστή για το μεγάλο αριθμό των αδέσποτων σκύλων – σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις αναφέρεται ότι υπάρχουν σχεδόν 150.000. Κάπως έτσι η εταιρεία κατάφερε να σιτίσει τα ζώα, που είναι πλέον λιγότερο επιθετικά, να διατηρείται καθαρή η πόλη από κάθε είδους πλαστικό μπουκάλι και παράλληλα να προστατεύεται και το περιβάλλον.
perierga.gr - Αυτόματη μηχανή πώλησης ανακυκλώνει μπουκάλια με… τροφή για αδέσποτα!
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...