Τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως (photo)


Η κλίμακα της παγκόσμιας κατανάλωσης είναι πραγματικά συγκλονιστική, ειδικά όταν πρόκειται για μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα του κόσμου.

Το παράλογο εθιστικό παιχνίδι Angry Birds, για παράδειγμα, έχει κατέβει 2 δισεκατομμύρια φορές, κάτι το οποίο ισούται με το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Finances Online.

Η ιστοσελίδα συνέταξε έναν κατάλογο σε μορφή infographic στον οποίο παρουσιάζονται μερικά εκπληκτικά γεγονότα που αφορούν κορυφαία καταναλωτικά προϊόντα, προκειμένου να δείξει το μέγεθος των πωλήσεων τους.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...