Οι Δανοί "έσπασαν τα κοντέρ" της ταχύτητας σύνδεσης στο InternetΤην ταχύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο παγκοσμίως ανακάλυψαν Δανοί ερευνητές του Technical University of Denmark, οι οποίοι κατάφεραν να μεταφέρουν 43 terabits το δευτερόλεπτο με μία ενιαία οπτική ίνα και πομπό lazer.
Κι επειδή δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς για τι ταχύτητα μιλάμε, θα σας πω μόνο ότι αυτή η ταχύτητα μεταφράζεται σε 5.375 gigabytes το δευτερόλεπτο ή απλά λήψη μία ταινείας 1 gigabyte σε περίπου 0.2 χιλιοστά του δευτερολέπτου σύμφωνα με το Extreme Tech.

Μέχρι πρότεινος, το ρεκόρ το είχαν κάνει οι Γερμανοί, το 2011 που είχαν καταφέρει να μεταφέρουν 26 terabits το δευτερόλεπτο με σύνδεση που είχε δημιουργήσει το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καρλσρούης.

Για να δούμε, στην Ελλάδα πότε θα καταφέρουμε να δούμε καμία ταχύτητα της προκοπής!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...