"Παγκόσμιο Όσκαρ Τουρισμού" για ξενοδοχείο της Ελούντας

Ως «Leading All Suite Hotel» της χώρας αναδείχθηκε το ξενοδοχείο Domes of Elounda στο διαγωνιστικό θεσμό των World Travel Awards, που είναι ευρύτερα γνωστά ως τουριστικά «Όσκαρ».
Για πρώτη φορά η Ελλάδα φιλοξένησε τον παγκόσμιο αυτό θεσμό και η βράβευση των νικητών του τουρισμού έγινε στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.
Ο θεσμός γιόρτασε την 21η επέτειό του το 2014, με ένα πανευρωπαϊκό γκαλά στην Αθήνα. Ο θεσμός των World Travel Awards, έχει χαρακτηριστεί ως τα οscar του Παγκόσμιου Τουρισμού από την Wall Street Journal, και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών διεθνών δικτύων ενημέρωσης όπως International New York Times, TV5Monde, CNBC Arabiya, Newsweek, Outlook Traveller, Travel & Leisure, ASTA Network, Breaking Travel News, Travel Daily News International and Focus on Travel News και άλλα με συνολική τηλεοπτική απήχηση στα 90 εκατομμύρια τηλεθεατές και 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες.
Οι εκδηλώσεις με επίκεντρο την απονομή των World Travel Awards αποτέλεσαν μιας πρώτης τάξεως προβολή της Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος των World Travel Awards Graham Cooke δήλωσε: «Η Ευρώπη βρίσκεται στο μέσο μιας ταχείας ανάκαμψης ύστερα από κάποια δύσκολα χρόνια και οι εταιρείες και οι επωνυμίες που παρέλαβαν τα βραβεία απόψε βρίσκονται στην αιχμή αυτής της ανάκαμψης. Οι ψηφοφόροι των βραβείων τους αναγνώρισαν ως τους σημαντικότερους “παίκτες” της τουριστικής βιομηχανίας, οι οποίοι θα είναι οι ηγέτες τα επόμενα χρόνια. Αυτή η βράβευση αποτελεί εφαλτήριο για τη συνεχόμενη επιτυχία τους».
Η διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο Domes of Elounda έρχεται φέτος που η εταιρεία «Ledra Hotels and villas» στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο ξεκίνησε μια νέα μονάδα , η επένδυση για την οποία έφτασε τα 10 εκ. ευρώ.



Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...