"Παγκόσμιο Όσκαρ Τουρισμού" για ξενοδοχείο της Ελούντας

Ως «Leading All Suite Hotel» της χώρας αναδείχθηκε το ξενοδοχείο Domes of Elounda στο διαγωνιστικό θεσμό των World Travel Awards, που είναι ευρύτερα γνωστά ως τουριστικά «Όσκαρ».
Για πρώτη φορά η Ελλάδα φιλοξένησε τον παγκόσμιο αυτό θεσμό και η βράβευση των νικητών του τουρισμού έγινε στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.
Ο θεσμός γιόρτασε την 21η επέτειό του το 2014, με ένα πανευρωπαϊκό γκαλά στην Αθήνα. Ο θεσμός των World Travel Awards, έχει χαρακτηριστεί ως τα οscar του Παγκόσμιου Τουρισμού από την Wall Street Journal, και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών διεθνών δικτύων ενημέρωσης όπως International New York Times, TV5Monde, CNBC Arabiya, Newsweek, Outlook Traveller, Travel & Leisure, ASTA Network, Breaking Travel News, Travel Daily News International and Focus on Travel News και άλλα με συνολική τηλεοπτική απήχηση στα 90 εκατομμύρια τηλεθεατές και 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες.
Οι εκδηλώσεις με επίκεντρο την απονομή των World Travel Awards αποτέλεσαν μιας πρώτης τάξεως προβολή της Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος των World Travel Awards Graham Cooke δήλωσε: «Η Ευρώπη βρίσκεται στο μέσο μιας ταχείας ανάκαμψης ύστερα από κάποια δύσκολα χρόνια και οι εταιρείες και οι επωνυμίες που παρέλαβαν τα βραβεία απόψε βρίσκονται στην αιχμή αυτής της ανάκαμψης. Οι ψηφοφόροι των βραβείων τους αναγνώρισαν ως τους σημαντικότερους “παίκτες” της τουριστικής βιομηχανίας, οι οποίοι θα είναι οι ηγέτες τα επόμενα χρόνια. Αυτή η βράβευση αποτελεί εφαλτήριο για τη συνεχόμενη επιτυχία τους».
Η διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο Domes of Elounda έρχεται φέτος που η εταιρεία «Ledra Hotels and villas» στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο ξεκίνησε μια νέα μονάδα , η επένδυση για την οποία έφτασε τα 10 εκ. ευρώ.Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...