Ο πιο διασκεδαστικός γιατρός του κόσμου

Τα πρώτα εμβόλια που κάνουν τα παιδάκια είναι πολύ σημαντικά. Κατ' επέκταση έχει μεγάλη σημασία και ο γιατρός που θα τους τα κάνει.
Αν ο γιατρός είναι καλός μαζί τους και δεν τα πονέσει, τότε τα παιδάκια δεν θα γκρινιάξουν, ούτε θα βάλουν τα κλάματα. Αν είναι απότομος και αυστηρός, το πιθανότερο είναι πως οι γονείς δεν θα ξέρουν πώς να ηρεμήσουν τα παιδιά τους μετά. 
Παράλληλα, ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσουν τα παιδάκια στις πρώτες επισκέψεις τους στον γιατρό, θα καθορίσει και τον τρόπο με τον όποιο θα αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με την άσπρη στολή σε όλη τους τη ζωή. 
Ο γιατρός στο παρακάτω βιντεάκι φαίνεται να το “έχει το άθλημα”, αφού καταφέρνει να κάνει δύο εμβόλια στο μικρό αγοράκι, χωρίς εκείνο να αντιδράσει πολύ. 
Την μοναδική στιγμή που ο μικρός κοντεύει τα βάλει τα κλάματα, ο γιατρός λειτουργεί ακαριαία και αρχίζει να πετά χαρτομάντιλα, για να τον αποσυντονίσει. 
Τελικά, τα καταφέρνει και μάλλον το αγοράκι δεν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον να επισκεφτεί ξανά τον γιατρό ή να κάνει τα απαραίτητα εμβόλια, αφού η εμπειρία δεν ήταν και τόσο τραγική... 


Share on Google Plus

About Down Time

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...