Ο πιο διασκεδαστικός γιατρός του κόσμου

Τα πρώτα εμβόλια που κάνουν τα παιδάκια είναι πολύ σημαντικά. Κατ' επέκταση έχει μεγάλη σημασία και ο γιατρός που θα τους τα κάνει.
Αν ο γιατρός είναι καλός μαζί τους και δεν τα πονέσει, τότε τα παιδάκια δεν θα γκρινιάξουν, ούτε θα βάλουν τα κλάματα. Αν είναι απότομος και αυστηρός, το πιθανότερο είναι πως οι γονείς δεν θα ξέρουν πώς να ηρεμήσουν τα παιδιά τους μετά. 
Παράλληλα, ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσουν τα παιδάκια στις πρώτες επισκέψεις τους στον γιατρό, θα καθορίσει και τον τρόπο με τον όποιο θα αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με την άσπρη στολή σε όλη τους τη ζωή. 
Ο γιατρός στο παρακάτω βιντεάκι φαίνεται να το “έχει το άθλημα”, αφού καταφέρνει να κάνει δύο εμβόλια στο μικρό αγοράκι, χωρίς εκείνο να αντιδράσει πολύ. 
Την μοναδική στιγμή που ο μικρός κοντεύει τα βάλει τα κλάματα, ο γιατρός λειτουργεί ακαριαία και αρχίζει να πετά χαρτομάντιλα, για να τον αποσυντονίσει. 
Τελικά, τα καταφέρνει και μάλλον το αγοράκι δεν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον να επισκεφτεί ξανά τον γιατρό ή να κάνει τα απαραίτητα εμβόλια, αφού η εμπειρία δεν ήταν και τόσο τραγική... 


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...