Τα Χανιά στην κορυφή των επιλογών των Ελλήνων τουριστών

Τα Χανιά είναι στην κορυφή των επιλογών των Ελλήνων που θα κάνουν και φέτος διακοπές σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της trivago.
Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται η Σκόπελος και στην τρίτη η Σκιάθος.

Στην 20αδα των αγαπημένων προορισμών των Ελλήνων για τον Αύγουστο βρίσκει κανείς, όπως είναι αναμενόμενο, κυρίως νησιά και φυσικά τα πλέον ονομαστά και… δεδομένα. Ήτοι: Μύκονος, Σαντορίνη και Πάρος (όχι όμως ψηλά στη λίστα), ενώ ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι στην 20η θέση βρίσκεται η Κωνσταντινούπολη.

Επίσης είναι λογικό ότι απουσιάζουν τα πασίγνωστα μέρη εκτός Ελλάδας, καθώς σαν το ελληνικό καλοκαίρι πουθενά δεν υπάρχει και οι Έλληνες το γνωρίζουν πολύ καλά. Όπως άλλωστε και οι ξένοι τουρίστες που εισρέουν μαζικά στη χώρα μας.
Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της έρευνας βασίζονται στη βάση δεδομένων της trivago και αφορούν τις αναζητήσεις των Ελλήνων το διάστημα 01.01.2014 έως 31.07.2014 για το μήνα Αύγουστο, με διάρκεια διαμονής περισσότερες από 5 ημέρες.
iefimerida.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...