Το κόλπο των σεφ που απογειώνει τη μακαρονάδα


Ένα και μοναδικό κόλπο μπορεί να κάνει τα μακαρόνια σας να απογειωθούν: ολοκληρώστε τη συνταγή κατευθείαν στο τηγάνι!


Θα βράσετε τα μακαρόνια κανονικά, ενώ θα φτιάξετε και τη σάλτσα τους. Έπειτα, θα τα βγάλετε από τη φωτιά, πριν γίνουν al dente!

Θα τα στραγγίξετε και μετά θα τα ρίξετε στο τηγάνι που μαγειρέψατε τη σάλτσα, μαζί με λίγο νεράκι μέσα στο οποίο βράσανε νωρίτερα. Τα μακαρόνια έτσι θα δέσουν με τη σάλτσα, ενώ θα μαγειρευτούν ακόμη μερικά λεπτά!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...