Το κόλπο των σεφ που απογειώνει τη μακαρονάδα


Ένα και μοναδικό κόλπο μπορεί να κάνει τα μακαρόνια σας να απογειωθούν: ολοκληρώστε τη συνταγή κατευθείαν στο τηγάνι!


Θα βράσετε τα μακαρόνια κανονικά, ενώ θα φτιάξετε και τη σάλτσα τους. Έπειτα, θα τα βγάλετε από τη φωτιά, πριν γίνουν al dente!

Θα τα στραγγίξετε και μετά θα τα ρίξετε στο τηγάνι που μαγειρέψατε τη σάλτσα, μαζί με λίγο νεράκι μέσα στο οποίο βράσανε νωρίτερα. Τα μακαρόνια έτσι θα δέσουν με τη σάλτσα, ενώ θα μαγειρευτούν ακόμη μερικά λεπτά!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...