Το κόλπο των σεφ που απογειώνει τη μακαρονάδα


Ένα και μοναδικό κόλπο μπορεί να κάνει τα μακαρόνια σας να απογειωθούν: ολοκληρώστε τη συνταγή κατευθείαν στο τηγάνι!


Θα βράσετε τα μακαρόνια κανονικά, ενώ θα φτιάξετε και τη σάλτσα τους. Έπειτα, θα τα βγάλετε από τη φωτιά, πριν γίνουν al dente!

Θα τα στραγγίξετε και μετά θα τα ρίξετε στο τηγάνι που μαγειρέψατε τη σάλτσα, μαζί με λίγο νεράκι μέσα στο οποίο βράσανε νωρίτερα. Τα μακαρόνια έτσι θα δέσουν με τη σάλτσα, ενώ θα μαγειρευτούν ακόμη μερικά λεπτά!

Share on Google Plus

About Down Time

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...