Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κρήτης

Κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές για την νέα διδακτική περίοδο 2014 - 2015 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης τμ. Ηρακλείου με τον γενικό τίτλο θεματολογίας: «10 μαθήματα-βήματα για επιτυχημένη ζωή».

Οι συμμετέχοντες σ’ αυτόν τον κύκλο μαθημάτων θα γνωρίσουν, από τους πιο αναγνωρισμένους εισηγητές, μεθόδους και τεχνικές για το πως βήμα-βήμα θα κατακτήσουν την επιτυχημένη ζωή που ο καθένας επιθυμεί για τον εαυτό του.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 24/9/2014 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, και κάθε Τετάρτη ώρες 17:00 έως 20:00. 
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ, (ειδική προσφορά για ΑΜΕΑ ,ανέργους, πολύτεκνους και για ομάδες 5 ατόμων και άνω, 50ευρώ).
Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας (θέσεις περιορισμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr 
Πληροφορίες: www.alp.edu.gr & στο τηλ: 6936492842.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...