Η Βιάννος ευαισθητοποιείται για το θέμα της Γαζας

Aνακοίνωση σχετικά με τη γενοκτονία των Παλαιστινίων, από το κράτος του Ισραήλ, εξέδωσε η Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν ένας λαός που υπέφερε τόσα πολλά από τους Ναζί να ανέχεται αυτά που κάνει η κυβέρνησή του στους Παλαιστίνιους.  Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρεται:

«Βιάννος – Γάζα: μαρτυρικοί τόποι» 

"Οι Εβραίοι που μαρτύρησαν από τους Ναζί, δεν μπορούν να ανέχονται αυτά που κάνει η κυβέρνησή τους"


Με κομμένη την ανάσα οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν την παιδοκτονία που εξελίσσεται και αυτές τις ημέρες του 15Αύγουστου (είναι ο μήνας της Παναγίας μας, το Πάσχα του καλοκαιριού των Ορθοδόξων), στην Γάζα της μαρτυρικής Παλαιστίνης.
Στην αυγή του 21ου αιώνα ένα Ολοκαύτωμα βγαλμένο  από τις πιο μαύρες σελίδες της ανθρώπινης Ιστορίας με θύμα τον ηρωικό λαό της Γάζας και θύτη το κράτος του Ισραήλ . Ένας ατέλειωτος Γολγοθάς, μια μαρτυρική Σταύρωση αλλά  η Ανάσταση για την λαό της Παλαιστίνη δεν έχει έρθει ακόμη.
Αλήθεια  τι τραγική ειρωνεία οι Εβραίοι, ο λαός που υπέφερε όσο κάνεις άλλος  στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο από τη βαρβαρότητα των Ναζί, να ανέχεται την απάνθρωπη και ολοκληρωτική πολιτική της κυβέρνησης του, απέναντι στους Παλαιστινίους, που διεκδικούν το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα τους να έχουν τη δική τους Πατρίδα. Αυτό δε σημαίνει βεβαία σε καμιά περίπτωση ότι συμφωνούμε  με τις τρομοκρατικές  ενέργειες εις βάρος αμάχων στο Ισραήλ, τις οποίες και καταδικάζουμε απερίφραστα.
Αρνούμαστε όμως να εξισώσουμε την τρομοκρατική δράση ανθρώπων σε απόγνωση, οι οποίοι μάλιστα θυσιάζουν τη ζωή τους, με την κρατική τρομοκρατία  της κυβέρνησης του Μπενιαμίν Νετανιάχου, που διαπράττει γενοκτονία. Η κυβέρνηση του Ισραήλ αλλά και η Διεθνής Κοινότητα οφείλουν να αντιληφθούν ότι οι δύο λαοί, ο λαός της Παλαιστίνης και ο λαός του Ισραήλ είναι «καταδικασμένοι» να συνυπάρξουν ειρηνικά, σε δύο  ανεξάρτητα και κυρίαρχα κράτη, προς όφελος τους αλλά και προς όφελος της ανθρωπότητας.
Το Δ. Σ, της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου και οι πολίτες ενός Δήμου που υπέστη τα πάνδεινα από τις Χιτλερικές ορδές.

candianews

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...