Η 86χρονη SUPER γιαγιά που μας... αφήνει άφωνους με το ταλέντο της στη γυμναστική! (pics-vid)

Γιατί όταν έχεις ψυχή και όρεξη μπορείς να κάνεις τα πάντα... 

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η 86χρονη Γιοχάνα Κουάς από τη Γερμανία που δεν αφήνει τον χρόνο να της στερήσει καμία χαρά στη ζωή της. Η υπερήλικη γυμνάστρια, έχει κερδίσει 11 πρωταθλήματα και μία θέση στο βιβλίο Guiness ως η "γηραιότερη γυμνάστρια στον κόσμο". Το μυστικό της φαίνεται να είναι η ισορροπημένη διατροφή το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής.

Όχι μόνο στην ηλικία της, αλλά και  πολλών δεκαετιών μικρότερες κυρίες, είναι αμφίβολο αν θα κατάφερναν κάτι τέτοιο. Αυτή όμως τολμά, για αυτό.... just enjoy!

Η 86χρονη Γερμανίδα σε ασκήσεις εδάφους


down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...