4 κολπάκια για ένα πιο... COOL σπίτι

Δεν είναι μόνο ένας χώρος που περνάμε λίγες ώρες ύπνου και ξεκούρασης. Το σπίτι εκπροσωπεί αξίες ζωής, εκφράζει τον χαρακτήρα μας και μπορεί να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης στη ζωή.

Ειδικά όσοι εργάζονται από το σπίτι τους θα πρέπει να γνωρίζουν 4 τρικ για να τα κάνουν να μοιάζουν λιγότερο με γραφεία ή αίθουσες αναμονής:
Κόλπο 1: Ρίξτε παντού μερικά μαξιλάρια
Κυρίως στην καρέκλα που χρησιμοποιείτε για να εργάζεστε στο κομπιούτερ. Χρυσό ή λευκό είναι χρώματα που ξεκουράζουν τα μάτια και την ψυχή και διώχνουν το στρες.
Κόλπο 2: Ζωγραφίστε ροζ έναν τοίχο
Δεν υπάρχει περίπτωση να σας θυμίζει νηπιαγωγείο. Βάλτε άφοβα ροζ στη ζωή σας, δίνει χαρά και ζωντάνια.
Κόλπο 3: Τοποθετήστε πολύφωτα
Τίποτα καλύτερο να διώξουμε την εικόνα γραφείου από το σπίτι μας από το να τοποθετήσουμε πολύφωτα με λάμπες-κεριά, για παράδειγμα.
Κόλπο 4: Βάλτε μια ταπετσαρία
Η συγκεκριμένη ταπετσαρία με τις πεταλούδες είναι μια απρόσμενη πρόταση που θα κάνετε στα μάτια σας αλλά και στους επισκέπτες σας.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...