100 φιλιά από όλο τον κόσμο

Ιστορίες αγάπης στη μέση του δρόμου

Ίσως η πιο απλή και συνάμα πιο σημαντική ένδειξη αγάπης είναι το φιλί. Ο αργεντίνος φωτογράφος Ignacio Lehmann ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και φωτογράφισε ζευγάρια να φιλιούνται στη μέση του δρόμου. Έτσι δημιουργήθηκε η συλλογή «100 Παγκόσμια Φιλιά» η οποία αυτές τις μέρες εκτίθεται στο Μπουένος Άιρες.

Ο φωτογράφος δεν έμεινε όμως μόνο στην φωτογράφηση. Ζήτησε από τα «μοντέλα» του να διηγηθούν και τις ιστορίες αγάπης τους.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς κοιτώντας τις φωτογραφίες, οι ιστορίες αγάπης που «κρύβονται» πίσω από αυτά τα φιλιά, δεν είναι μόνο αυτές μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ή μεταξύ δυο ανδρών ή μεταξύ δυο γυναικών.

Είναι και η αγάπη ενός πατέρα ή μίας μητέρας για το παιδί τους ή ενός ανθρώπου για το κατοικίδιό του.


Δείτε 20 από τα «100 Παγκόσμια Φιλιά» που δημοσιεύονται εδώ.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...