Η τοστιέρα που τυπώνει... selfies στο ψωμί!

Το είδαμε κι αυτό...
Η μανία των selfies έχει κατακυριεύσει τον πλανήτη και όλοι αναρτούν διαρκώς selfies με τον εαυτό τους να ποζάρει με χάρη σε διάφορα σημεία και στάσεις! Σε αυτόν το δρόμο λοιπόν της ανάγκης για αυτοπροβολή και ενημέρωση των διαδικτυακών φίλων για τα κατορθώματά μας μια αμερικανική εταιρεία πηγαίνει τις selfies ένα βήμα παραπέρα, ικανοποιώντας τον εγωκεντρισμό και του πλέον απαιτητικού αυτό-παπαράτσι! Τι σημαίνει αυτό;

Η δημιουργία μιας τοστιέρας-φρυγανιέρας που έχει την ικανότητα να αποτυπώνει στο ψωμί τη φωτογραφία του χρήστη είναι γεγονός. Λίγο πριν αλείψεις λοιπόν το ψωμί σου με μαρμελάδα και βούτυρο μπορείς να δεις τη selfie σου πάνω στην ψίχα και να αισθανθείς ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίησης, πέραν της γεύσης του πρωινού σου γεύματος. Η συσκευή κοστίζει μόλις 75 δολάρια και είναι έτοιμη προς χρήση και τέρψιν των οφθαλμών!
perierga.gr - Τοστιέρα βγάζει… selfies στο ψωμί!

perierga.gr - Τοστιέρα βγάζει… selfies στο ψωμί!
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...