Αποθηκεύστε τα post σας στο Facebook πατώντας SAVE (video)

Το Facebook παρουσίασε ένα νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό με την ονομασία Save, για να σώζουν οι χρήστες περιεχόμενο που θέλουν να διαβάσουν αργότερα.

Το Save, λειτουργεί όπως τα bookmarks στους web browsers, δίνοντας δηλαδή τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύσουν ένα post στο news feed τους ώστε να το διαβάσουν αργότερα.


Παράλληλα, η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται όλα όσα αποθήκευσαν με τους φίλους τους.

Το Save θα εμφανιστεί τις επόμενες μέρες σε όλες τις εκδοχές του Facebook, στην αριστερή στήλη του news feed, εάν σερφάρετε από το Web, ή στο κουμπί "more" εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για smartphones.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν θα παρέχεται offline πρόσβαση στα αποθηκευμένα links του Save, ούτε θα δίνεται η δυνατότητα κατηγοριοποίησης.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...