Μουσική: Ακούστε το υπέροχο "Organism" του George A.

Μία διαφορετική νότα στο blog μας δίνει ο φίλος μας George A. από την Αθήνα, με καταγωγή από τη Λαμία, με το τραγούδι του Organism. Πρόκειται για ένα υπέροχο deep house κομμάτι, ένα μόνο από τα πολλά της συλλογής του νεαρού Dj, το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα της πρωτεύουσας.
Ο τίτλος του τραγουδιού προέκυψε από την ίδια τη μελωδία του, μια και το βασικό όργανο του Organism είναι το organ,το οποίο είναι εκκλησιαστικό όργανο. 

Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο sound clound και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο https://soundcloud.com/george-arg

Σύντομα και στα υπόλοιπα ραδιόφωνα George Α. Ακούστε το...Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...