Το Ηράκλειο με τη ματιά του National Geographic (φώτο)


Η φωτογραφία τραβήχτηκε από φωτογράφο του National Geographic (Heather Empie) και δείχνει το Ηράκλειο τόσο όμορφο και γραφικό που κι εμείς που ζούμε σ” αυτό δεν το πιστεύουμε!
Ίσως είναι η συνήθεια αυτού που βλέπουμε καθημερινά και δεν μας ελκύει πλέον, ίσως όμως είναι οι χρωματισμοί που μέσων φίλτρων χρησιμοποίησε ο φωτογράφος και αναδεικνύουν τις γραφικές ομορφιές στο παλιό, βενετσιάνικο λιμάνι της πόλης.
Το διεθνές περιοδικό εστιάζει στο γεγονός ότι η πόλη είναι σε τέτοια θέση, με τις βενετσιάνικες οχυρώσεις, που μοιάζει με φρούριο της Κρήτης!
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...